• PRO TV
  • O influenceriță s-a filmat mâncând un liliac întreg dintr-un castron de ciorbă.”O nouă pandemie”

O influenceriță s-a filmat mâncând un liliac întreg dintr-un castron de ciorbă.”O nouă pandemie”

O influenceriță s-a filmat mâncând un liliac întreg dintr-un castron de ciorbă.”O nouă pandemie”

O bloggeriță din Thailanda riscă cinci ani de închisoare după ce s-a filmat în timp ce mânca un liliac întreg, alături de un castron de supă. 

Phonchanok Srisunaklua a încărcat un video de 1 minut și 40 de secunde pe YouTube, în care savurează o supă inedită, în care, alături de roșii cherry, plutește și un liliac. 

Aceasta poate fi văzută în timp ce rupe bucăți din animal , pe care le înmoaie într-un sos numit Nim Jam, în timp ce descrie carnea drept ”delicioasă”.

La un moment dat, tânăra ține în fața camerei de luat vederi un liliac întreg despre care spune ”că are dinți” și că ”oasele sunt moi”.

Clipul a fost inundat de plângeri, utilizatorii fiind alarmați de consecințele pe care le-ar putea avea acest gen de comportament asupra sănătății. 

”Dacă vrei să mori, mori singură. Nimeni nu te va învinovăți. Dar să fii blestemată dacă începi o altă pandemie”.

Medicul veterinar Pattaraphon Manee-on, șeful departamentului pentru sănătatea animalelor sălbatice de la Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation, a declarat că a fost șocat să vadă ce se întâmplă în clip. 

”Acest incident n-ar trebui să aibă nicăieri în lume, este un comportament riscant, mai ales că liliecii sunt purtători de patogeni. Nu există nicio dovadă că apa fierbinte din supă ucide microbii

Pe lângă faptul că liliecii sunt purtători de boli, această femeie poate fi găsită vinovată de încălcarea legii, pentru că liliecii sunt animale protejate”.

Tânăra, care este profesoară, a fost arestată. Deși la început a negat acuzațiile, aceasta a fost ulterior un alt video în care își cere scuze în fața ”societății, medicilor, jurnaliștilor, colegilor, familiei și prietenilor”. Femeia a adăugat că nu va mai mânca niciodată lilieci. 

Foto.  Youtube
 

Ruxi: Înainte de bogăție, era sărăcie

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni