• PRO TV
  • O tânară din Chişinău parodiază celebritati pe contul de Instagram! Cum arată Kim Kardashian în variantă moldovenească

O tânară din Chişinău parodiază celebritati pe contul de Instagram! Cum arată Kim Kardashian în variantă moldovenească

O tânară din Chişinău parodiază celebritati pe contul de Instagram! Cum arată Kim Kardashian în variantă moldovenească

Ania Mohamed este tânăra care, pe contul ei de Instagram, parodiază vedete, fotomodele şi alte persoane aflate în vizorul publicului.  

Moldoveancă simpatică, din Chişinau, Ania nu se sfieşte să fie ironică şi mai ales autoironică, în aşa fel încât să atragă ea însăşi tot mai multe like-uri.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eu sunt gata de Discoteca???????? #aniaparodychallenge #localsmd #moldovamea #moldova #chisinau #igmoldova #ciocana #discoteca #kylie

O postare distribuită de Ania ???? انيا (@ania_mh_) pe



Rihanna, Kim Kardashian, Caitlyin Jenner, dar și alte vedete se regăsesc în lista fotografiilor publicate pe contul său. Mai mult, simpatica moldoveancă alege şi poze de pe catwalk, de la prezentările marilor designeri şi le reface în stilul propriu. Nici Miss Moldova nu a scăpat de o fotografie care să o parodieze, fără nicio urmă de răutate însă. Parodiile nu sunt maliţioase la adresa persoanelor publice avute în vizor. Dimpotrivă! Arată că nu e atât de uşor să ai un look glam, o atitudine "de poză" şi un decor care să atragă sute de mii de like-uri. 
 


kklkl

Pe PRO TV PLUS poţi vedea un material despre o fotografie de milioane de like-uri de pe Instagram:



Sursa: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni