Otniela Sandu și Alexia Țalavutis, protagonistele unui serial online pentru tineri

Regizorul Radu Constantin a fost prezent în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre cel mai recent serial al său. Alături de el, au fost Otniela Sandu și Alexia Țalavutis, care joacă în film rolul unor eleve.

Serialul abordează foarte multe probleme cu care se confruntă tinerii din ziua de azi. Regizorul, Radu Constantin, în vârstă de 26 de ani, spune că propria poveste de viață l-a inspirat pentru realizarea serialului. 

N-am fost un elev tocmai cuminte, mai pe scurt le-am încercat pe toate și am zis: bă, dacă mie mi s-au întâmplat lucrurile astea, cu siguranță există foarte mulți oameni care au exact aceleași probleme și cum ar fi să existe o învățătură dată într-un mod mai ușor, de divertisment.”, spune el. 

Otniela Sandu menționează că acest rol a fost pentru ea o adevărată provocare: ”E un personaj interesant. Mă regăsesc într-o oarecare măsură în el. Este o tipă timidă, dar în același timp hotărâtă. Știe exact ce vrea, este inteligentă. Nimerește într-un mediu total diferit de cel în care a crescut ea.”

Colegă de platou cu Otniela este și cântăreața Alexia Țalavutis. Iată ce spune despre personajul pe care îl interpretează: ”Este tipologia unui adolescent clasic. Nu prea a avut noroc să aibă părinți iubitori și care să se ocupe de ea. (...) A rămas însărcinată în clasa a 11-a...”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni