• PRO TV
  • Ovidiu Cuncea, dezvăluiri inedite: „M-am gândit mai mult să mă călugăresc”

Ovidiu Cuncea, dezvăluiri inedite: „M-am gândit mai mult să mă călugăresc”

Ovidiu Cuncea, dezvăluiri inedite: „M-am gândit mai mult să mă călugăresc”

În urmă cu mai mulți ani, după ce s-a retras din televiziune, Ovidiu Cuncea a luat calea credinței și a devenit diacon la mai multe biserici din Capitală. El însă nu a renunțat la actorie și urcă în continuare pe scenă la Teatrul Național din București.

Într-un interviu acordat celor de la Impact, actorul Ovidiu Cuncea a vorbit despre viața lui personală, afirmând că, după ce a divorțat de soția lui, alături de care trăise aproximativ 21 de ani, s-a gândit să se călugărească.

„Ești diacon prin hirotonie, după care ești preot prin hirotonie și apoi ești arhiereu prin hirotonie. Da, pentru că altfel nu aș fi putut să fiu actor, preoția înseamnă mult mai mare sacrificiu de sine. Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva. În cazul în care mă prinde duminica la Bârlad, mă duc și eu la un preot și zic: «Părinte, vă rog, lăsați-mă și pe mine să slujesc». Dacă zice «Da», slujesc oriunde. Credincioșii de la biserica unde slujesc cel mai mult, fiind lângă casa mea, vin la teatru și îmi și spun: «Părinte, v-am văzut ieri, ce mi-a plăcut!». Da, sunt unii oameni de la biserică care nu vin niciodată la teatru și sunt oameni care vin la teatru și nu merg niciodată la biserică sau nu merg la biserici creștine, ci la sinagogă, la moschee. Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria”, a spus Ovidiu Cuncea pentru sursa citată.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni