• PRO TV
  • (P) Bărbați, iată cum vă puteți îmbunătăți performanțele sexuale

(P) Bărbați, iată cum vă puteți îmbunătăți performanțele sexuale

(P) Bărbați, iată cum vă puteți îmbunătăți performanțele sexuale

Mulți bărbați caută soluții pentru a-și îmbunătăți abilitățile sexuale, fie pentru că au înaintat în vârstă, fie pentru că au o viață sexuală mai plină și au nevoie de orice avantaj pentru a putea face față cerințelor partenerei. Probabil că unii bărbați își doresc să rezolve unele probleme existente sau poate că sunt în căutarea unor noi metode pentru a satisface cu brio pe cele de lângă ei.

Există o mulțime de suplimente, pilule și creme pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale pe piață. Dar de asemenea există o mulțime de modalități simple prin care un bărbat poate rezista mai mult în dormitor fără a apela la ajutor specializat. Indiferent de caz, acest articol va prezenta câteva moduri garantate de rezistență prelungită în dormitor pentru bărbați.
 

Bărbați, fiți activi!


Una dintre cele mai bune modalități pentru a îmbunătăți sănătatea generală, implicit sănătatea organelor sexuale, se referă la exercițiile cardiovasculare, cele care îți pun inima la treabă. Sexul îți poate crește ritmul cardiac, dar ca să ajungi să îl practici în beneficiul tău și al partenerei, este benefic să te ții de un pic de sport.

30 de minute de mișcare pe zi, la alegere în funcție de ce te atrage pe tine mai mult, poate face minuni pentru inima ta și pentru viața ta sexuală. Aleargă, înoată, mergi la sală, pedalează sau joacă un pic de fotbal și vei vedea apoi cum îți va crește și libidoul.
 

Cereți ajutor dacă simțiți că aveți nevoie


Dacă ceea ce te împiedică să reziști mai mult în pat este o disfuncție erectilă sau o altă afecțiune, îmbunătățește-ți abilitățile sexuale cu ajutorul unui tratament medical. Nu te rușina să ceri ajutorul dacă este nevoie și nici nu pune capăt vieții sexuale doar pentru că nu mai reziști ca în trecut. Nu ezista să vorbești cu un doctor despre ce anume te inhibă și cum ai putea să rezolvi această problemă pentru a te bucura iar de sex.
 

Consumați mai des anumite alimente


Anumite alimente, fructe și legume, pot ajuta la accelerarea fluxului sanguin. Ceapa și usturoiul sunt în top când vine vorba despre circulația îmbunătățită a sângelui. Bananele sunt bogate în potasiu, compus care ajută la scăderea tensiunii arteriale, ceea ce poate ajuta cu performanța sexuală. Ardeiul iute și piperul sunt nu numai alimente afrodisiace, ci ajută de asemenea la reducerea hipertensiunii și a inflamației.
 
Acizii grași Omega-3 sunt nemaipomeniți pentru circulația sângelui. Îi poți lua din ton și somon, dar și din avocado și ulei de măsline. Vitamina B1 poate semnala sistemului nervos să se miște mai repede, inclusiv poate semnala penisului să devină mai alert. Această vitamină poate fi luată din alune, fasole și carne de porc.
 
Și ouăle au un conținut mare de vitamina B, care ajută la echilibrarea nivelului hormonilor, asta însemnând reducerea stresului care de cele mai multe ori inhibă erecția.
 
Acestea fiind spuse, cele prezentate mai sus ajută nu doar la îmbunătățirea performanțelor sexuale, ci și la îmbunătățirea vieții în ansamblul ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni