• PRO TV
  • (P) Descoperă terapia revoluționară Tecar care te vindecă și relaxează în același timp

(P) Descoperă terapia revoluționară Tecar care te vindecă și relaxează în același timp

(P) Descoperă terapia revoluționară Tecar care te vindecă și relaxează în același timp

Terapia Tecar este o terapie revoluționară o metodă modernă de recuperare, care stimulează procesul de vindecare al organismului folosind energia electromagnetică. 

Această terapie este folosită ca și metodă de vindecare de foarte mulți sportivi din întreaga lume, datorită eficienței sale, pentru că această ameliorează anumite traume, probleme musculare și chiar dureri articulare, fară a mai fi nevoie de alte tratamente invazive sau dureroase.

Terapia Tecar este, de fapt un acronim de la Transfer Energetic Capacitiv și Rezistiv și mai poate fi întâlnită și sub denumirea de TCARE.

Cum funcționează?

Acest tip de terapie poate fi făcută doar în cadrul clinicilor specializate care au aparatura necesară dar și medici specializați în terapia TECAR precum fiziolife.ro.

Pentru ca această terapie să poată fi făcută, este nevoie de un aparat special, care utilizează curentul la o frecvență înaltă, dar sigură pentru organismul uman.

Acest curent intră în țesuturi și se transformă în căldură, ceea ce induce nu doar un efect de confort și stare de bine, dar și de relaxare și vindecare mult mai rapidă, decât în cazul tratamentelor clasice.

 

Ce afecțiuni poți trata cu terapia TECAR?

Terapia Tecar are un spectru larg de aplicabilitate, de la rupturi muscular sau de menisc, la luxații și fracturi, lombagii hernii, artroze, tratamente pre și post operatorii, afecțiuni circulatorii, patologii viscerale etc.

Deci, în cazul în care suferi de anumite afecțiuni musculare, articulare sau ale circulației sanguine și limfatice, traumatologie, reumatologie sau ai nevoie de recuperare în urma unor accidente sportive, atunci terapia Tecar te va ajuta în acest sens, în timp ce te bucuri de un tratament relaxant și plăcut.

Terapia Tecar accelerează procesul de regenerare a țesuturilor și poate fi folosită chiar și în timpul terapiei fizice sau a tehnicilor de terapie manuală, pentru a îmbunătăți starea funcțională.

Ce beneficii îți aduce terapia Tecar?

Durerea este cel mai greu lucru de suportat, în foarte multe cazuri. Iar unul dintre cele mai mari avantaje este că aceasta îți este ameliorată rapid și eficient, cu ajutorul acestui proceduri. Mai mult, te bucuri de o stare de bine și relaxare, nefiind o precedură invazivă sau dureroasă.

În cazul contracturilor sau redorilor musculare, vei beneficia de scăderea rapidă a acestora și de o relaxare musculară locală și generală.

Terapia Tecar ajută la creșterea metabolismului celular și la îmbunătățirea circulației sanguine, având un efect miorelaxant și antispastic.

Prin intermediul acestei terapii te bucuri și de un efect antiinflamator și antiedematos,.

Tratamentul este sigur pentru organismul tău și îți garantează o eficacitatea terapeutică ridicată după doar câteva ședințe, rezultatele putând fi observate, în anumite cazuri chiar și după o primă ședință, în următoare 48 de ore.

Procedura este eficientă atât în tratarea țesuturilor moi, cum ar fi mușchii dar și a oaselor mai dure, a cartilajelor, articulațiilor sau ligamentelor și poate fi aplicată chiar și în zona cervicală.

Terapia Tecar este contraindicată femeilor însărcinate, copiilor sub 14 ani, dar și pacienților care suferă de tromboflebită, cancer, epilepsie, tulburări de coagulare sau infecții acute.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni