• PRO TV
  • (P) În perioada aceasta, alege o florărie online exclusivistă pentru a-i bucura pe cei dragi!

(P) În perioada aceasta, alege o florărie online exclusivistă pentru a-i bucura pe cei dragi!

(P) În perioada aceasta, alege o florărie online exclusivistă pentru a-i bucura pe cei dragi!

Shopping-ul online își dovedește încă o dată utilitatea în perioada aceasta. Dacă înainte de pandemia de Coronavirus, oamenii cumpărau online pentru a plăti mai puțin, pentru a avea acces la diferite produse ce nu se găsesc în magazinele fizice și pentru a economisi timp prețios, acum tot mai multe persoane preferă shopping-ul online pentru a se proteja de îmbolnăvire.

Este mult mai sigur să comanzi tot ce ai nevoie, inclusiv alimente. In felul acesta, intri în contact cu o singură persoană pentru mai puțin de un minut (având în vedere că s-au simplificat procedurile de livrare). Dacă nu ar exista comerțul electronic, oamenii ar fi fost nevoiți să meargă la cumpărături și aglomerația nu ar fi fost evitată, crescând astfel riscul de îmbolnăvire. 

Din fericire, putem comanda orice de pe internet: alimente, haine, produse de îngrijire, produse de curățenie, electronice și electrocasnice, chiar și obiecte sanitare, mobila, materiale de construcții și altele. Chiar și cadourile pentru cei dragi pot fi comandate online! Ai nevoie de un tort? Nimic mai simplu: intri pe site-ul unei cofetării și alegi ce îți place. Și nu uita și de flori! Chiar dacă poate nu te gândeai la acest lucru, există și florarii online, astfel încât să poți să te bucuri de buchete și aranjamente florale deosebite, în confortul casei tale. 

Perioada aceasta de auto-izolare nu este ușor de suportat pentru nimeni, însă persoanele care locuiesc la curte au marele avantaj de a se bucura de natură. Probabil cu tot stresul, ai și uitat de frumusețea primăverii și de flori specifice acestui anotimp. Poate nici nu te-ai bucurat de lalele, de frezii și de narcise, deoarece nu ai avut de unde să le cumperi sau poate ți-a fost teamă. Ori, poate ai vrut să îi trimiți cuiva drag un buchet de flori cu ocazia zilei de naștere sau doar ca să îi faci o bucurie, fară motiv și nu ai știut cum. Din fericire, de acum știi că acest lucru este posibil! 

Îți recomandăm să apelezi cu încredere la o florarie online exclusivista și comanzi florile pe care ți le dorești! Nu îți face probleme în privința riscului de îmbolnăvire, deoarece este aproape zero. În primul rând, angajații și-au luat toate măsurile de precauție și lucrează doar cu masca și mănuși. Apoi, trebuie să știi că florării online livrează prin intermediul curierilor proprii. Aceștia se dezinfectează constant, pentru a reduce orice risc, poartă mască și mânuși, iar dacă îți dorești, poți opta pentru lăsarea coletului la ușă. Astfel, nu vei mai interacționa cu nimeni și livrarea va fi exact cum ți-ai dorit. 

În ceea ce privește timpul efectiv de livrare, în București vei primi produsele dorite în maxim două ore de la livrare, iar țară în cel mai scurt timp posibil. Există și posibilitatea de a programa o livrare, în cazul în care dorești ca florile să ajungă într-o anumită zi și la o anumită oră la persoanele dragi.

Așadar, sperăm ca informațiile acestea să te ajute! De acum, dacă îți dorești să oferi cuiva flori, apelează cu încredere la o florărie online exclusivistă! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni