• PRO TV
  • Parca nici nu a fost insarcinata! Alina Sorescu, superba la 2 luni de la nastere

Parca nici nu a fost insarcinata! Alina Sorescu, superba la 2 luni de la nastere

Parca nici nu a fost insarcinata! Alina Sorescu, superba la 2 luni de la nastere

Designerul Alexandru Ciucu si-a lansat noua colectie in cadrul unui eveniment prezentat de nimeni alta decat sotia lui, Alina Sorescu, impreuna cu Virgil Iantu.

Alina Sorescu a avut o aparitie superba pe scena evenimentului. Imbracata intr-o rochie lunga, care i-a pus, insa, foarte bine in valoare formele, aceasta a aratat ca si-a recuperat silueta dinainte de sarcina.

Alina Sorescu si designerul Alexandru Ciucu au devenit pe 12 ianuarie parintii unei fetite de nota 10, pe nume Elena-Carolina. Primul care a dat vestea cea mare a fost  Catalin Maruta, care a stat alaturi de cei doi parinti emotionanti inca de la primele ore ale diminetii.


Sursa foto: VIVA

Colectia lansata de Alexandru Ciucu include costume masculine relax, business si ceremony si, in premiera, o linie de rochii office si de cocktail.

Designerul se lauda cu o activitate de peste 15 ani in lumea modei, iar din 2010 este furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei. Costumele realizate de Alexandru Ciucu sunt purtate inclusiv de reprezentanti ai caselor regale din Europa, printre care Principele Albert de Monaco si Regele Simeon al Bulgarilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni