Pare o femeie puternică, dar până și Andreea Marin are fricile ei. De ce se teme cel mai mult vedeta

15 Septembrie 2020, 10:09

Citeste mai mult despre: Andreea Marin, fobie, vedete Romania,
Autor: Diana Oprea

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În interviurile ei, este mereu zâmbitoare și pozitivă, arătând imaginea unei femei puternice. Puțini știu însă care este cea mai mare frică a ”zânei surprizelor”. 

În cadrul rubricii ”Oracol de vedetă” din emisiunea Vorbește Lumea, Andreea Marin a fost provocată să răspundă la câteva întrebări. Astfel, vedeta a dezvăluit câteva detalii neștiute despre viața ei. Spre exemplu, a mărturisit că ”primul sărut a fost pe vârsta de 17-18 ani”, iar dintre o cină romantică și un mic de dejun la pat, ar alege a doua variantă, pentru că ”are savoarea lui”. 

Întrebată fiind pe care dintre celebrii actori, Brad Pitt sau George Clooney, l-ar alege, Andreea a spus: ”Niciunul. Au ambii problemele lor, deși sunt drăgălași așa când îi privești”. 

O altă întrebare la care Andreea nu s-a ferit să răspundă a fost legată de fobia ei: ”Teama de apă adâncă, pentru că nu înot nici la vârsta asta, spre rușinea mea”, a mărturisit vedeta.

Cu toate acestea, Andreea s-a bucurat, în această vară, de o plimbare cu barca pe mare atunci când s-a aflat în vacanță, în Croația. 

În ultimii ani, Andreea Marin se implică foarte mult în proiecte sociale și de sănătate prin fundația sa ”Prețuiește Viața”.

Află din materialul video de mai sus alte detalii interesante din viața Andreei Marin. 

Sursă foto: Instagram andreeamarinromania

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies