• PRO TV
  • Paris Hilton cheltuiește o avere pentru găsirea lui Diamond Baby, câinele chihuahua dispărut

Paris Hilton cheltuiește o avere pentru găsirea lui Diamond Baby, câinele chihuahua dispărut

Paris Hilton cheltuiește o avere pentru găsirea lui Diamond Baby, câinele chihuahua dispărut

Paris Hilton a angajat un detectiv de animale, un specialist în comportamentul patrupedelor și o „armată” de oameni cu drone. Vedeta și-a pierdut câinele, Diamond Baby, și a demarat o operațiune de căutare extrem de costisitoare. Cât plătește pentru fiecare zi de căutări.

Paris Hilton are inima frântă, după ce Diamond Baby, micul său patruped din rasa chihuahua a fost dat dispărut acum mai bine de o săptămână. Antreprenoarea de 41 de ani este disperată să-l găsească și a angajat o „armată” de specialiști pentru a-i da de urmă.

Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că oferă 10.000 de dolari recompensă oricui oferă informații care contribuie la găsirea animalului său de companie.

10.000 de dolari pentru întoarcerea în siguranță sau pentru informații care vor duce la întoarcere în siguranță a lui Diamond. Dacă aveți orice informație care poate duce la ea, vă rog să ne scrieți pe mail. Nu vom pune întrebări. Vrem doar ca Diamond să se întoarcă în familia noastră”, a scris moștenitoarea imperiului Hilton pe rețelele sociale.

Cât o costă pe Paris Hilton căutările cățelușei Diamond Baby

Conform ziarului Daily Mail, Paris Hilton plătește peste 10.000 de dolari pe zi pentru operațiunile de căutare pe care le-a demarat în urmă cu o săptămână. 

Vedeta a dezvăluit că este în contact permanent cu șase specialiști axați pe comunicarea de la distanță cu animalele. Un dog psychic sau un dog whisperer (termenii nu există în limba română) pretinde că poate comunica cu animalele, fie ele vii sau decedate.

Suntem în contact cu șase psihici/comunicatori credibili care mi-au spus că este în viață, ceea ce îmi dă puțină speranță”, a spus antreprenoarea pe rețelele sociale.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni