• PRO TV
  • Paris Jackson critica dur in industria modei: "Sunt om, nu o papusa"

Paris Jackson critica dur in industria modei: "Sunt om, nu o papusa"

Paris Jackson critica dur in industria modei: "Sunt om, nu o papusa"

Paris Jackson are 19 ani si se numara printre cele mai populare vedete ale momentului. 

Singura fiica lui Michael Jackson a devenit la inepul anului 2018 imaginea casei de moda Calvin Klein si a semnat un contract cu IMG Models. 

Desi se bucura de un real succes in industria modei, Paris Jackson a recunoscut ca isi doreste sa schimbe modul in care este perceputa frumusetea in industria modei. 

Tanara de 19 ani critica dur domeniul pentru strandardele nerealiste pe care le impune in randul femeilor. Pentru a isi sustine convingerile, Paris spune ca nu se simte rusina de imperfectiunile corpului sau si le transmite tinerelor din intreaga lume sa se accepte asa cum sunt. 

Sursa FOTO: Getty Images

"Nu am marimile ideale, mananc burgeri si pizza. Hainele concepute de designeri poentru defilarile de pe podium nu ma incap. Am cicatrici, vergeturi, acnee si celulita. Sunt un om, nu o papusa", a declarat Paris Jackson, conform People.com. 

Cu alte cuvinte, Paris Jackson spune ca perfectiunea este un concept subiectiv, iar frumusetea nu trebuie sa se masoare in numere, forme sau dimensiuni. 

Fiica lui Michael Jackson spune ca isi doreste ca oamenii din intreaga lume sa ajunga sa se simta bine in propria piele, indiferent de aspectul fizic. 

"Imi place sa interactionez cu fanii mei si sper sa ii influentez intr-o maniera frumoasa", a mai spus Paris Jackson.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni