• PRO TV
  • Paris Jackson pozează topless pentru o nouă campanie publicitară

Paris Jackson pozează topless pentru o nouă campanie publicitară

Paris Jackson pozează topless pentru o nouă campanie publicitară

Actriţa şi modelul Paris Jackson îşi arată cele peste 50 de tatuaje într-o campanie recentă, unde promovează modelele reimaginate ale mocasinilor purtaţi de  Michael Jackson în videoclipul „Thriller”.

Fiica lui Michael Jackson este noua imagine a unei campanii publicitare realizate de o firmă cunoscută pentru reciclarea hainelor uzate în noi obiecte de îmbrăcăminte. Tânăra în vârstă de 20 de ani a pozat topless, întinsă pe spate, cu doar un mocasin în model leopard acoperindu-i pieptul. În altă imagine, aceasta este surprinsă cu limba scoasă, acoperindu-se din nou cu o pereche de încălţăminte, cu nenumăratele tatuaje colorate la vedere. 

Pozele au fost realizate de fotograful Juergen Teller, care a lucrat în trecut cu unele dintre cele mai mari nume din industria modei.

„M-am distrat extrem de tare în timpul acestei şedinţe foto, lucrând alături de favoriţii mei, Jo şi G., şi este un sentiment minunat să colaborezi cu un fotograf care iubeşte aceleaşi ciudăţenii ca tine. Şi am făcut acest lucru înconjurată de cei mai frumoşi copaci” a mărturisit artista pe Instagram, unde a postat mai multe imagini ale campaniei. 

Aceasta nu este prima dată când artista a pozat descoperită pentru camere. În septembrie 2017, Paris a postat pe reţelele de socializare o imagine în care şi-a arătat tatuajul chakra, model corelat cu spiritualitatea şi simbolismul, plasat pe piept. 

Câteva săptămâni mai târziu, o altă imagine pe Instagram a arătat-o pe aceasta purtând doar o pereche de boxeri. Un mesaj scurt acompania poza, ce încuraja oamenii să se simtă bine în pielea lor: „Mărimea e doar o iluzie”. 

 

size is an illusion

A post shared by Parisaurus Rex (@shittyextraterrestrial) on

Artista nu este timidă să-şi arate corpul cu toate imperfecţiunile sale. În trecut, aceasta a stârnit numeroase discuţii deoarece a postat poze în care aceasta nu s-a ras la subraţ, şi-a arătat cicatricile şi acneea şi a păşit pe covorul roşu fără a purta machiaj. Deşi a fost criticată dur, majoritatea fanilor au continuat să admire încercările lui Paris de a inspira lumea.

Paris este fiica lui Michael Jackson din căsătoria cu Debbie Rowe, o fostă asistentă medicală, aceştia fiind căsătoriţi timp de trei ani. Modelul are un frate mai mare, Prince, din aceeaşi căsătorie, însă Michael a mai avut, ulterior, un copil, Blanket, cu o mamă-surogat a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni