• PRO TV
  • Pasager clandestin pe o cursă Johannersburg-Amsterdam. Cum a supraviețuit peste 8 ore pe roata avionului

Pasager clandestin pe o cursă Johannersburg-Amsterdam. Cum a supraviețuit peste 8 ore pe roata avionului

Pasager clandestin pe o cursă Johannersburg-Amsterdam. Cum a supraviețuit peste 8 ore pe roata avionului

Autoritățile aeroportuare din Amsterdam au alertat poliția după ce un bărbat a fost găsit, în viață, în compartimentul trenului de aterizare al unui avion cargo. El are 22 de ani, este originar din Kenya și a explicat de ce nu a plătit bilet pentru zborul său.

Oficialii Aeroportului Schipol din Amsterdam au fost uimiți să-l găsească în viață pe tânărul de 22 de ani, care a zburat în condiții imposibile vreme de circa 8 ore și 25 de minute, la peste 9.000 de metri altitudine. 

Avionul, un cargou Boeing 747, a decolat luni din Johannesburg (Africa de Sud) și a făcut o escală la Nairobi (Kenya). Acolo, presupun autoritățile, bărbatul a păcălit vigilența personalului aeroportuar și s-a ascuns în compartimentul roții din față a aeronavei.

Depistat pe roata avionului, la aterizare, tânărul a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Pasagerul clandestin le-a spus autorităților că are 22 de ani și că solicită azil în Țările de Jos, scrie New York Post.

Însă, oamenii legii îl suspectează că face parte dintr-o rețea de traficanți de migranți.

În ultimii 5 ani, nu mai puțin de 7 persoane au fost depistate încercând să pătrundă în Țările de Jos în acest fel. Doar două dintre ele au ajuns vii la destinație.

În luna noiembrie a anului trecut, un bărbat a fost descoperit, în viață dar cu degerături grave, după ce a zburat clandestin din Guatemala în Miami.

Fotografii: Shutterstock/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni