• PRO TV
  • Patru jurati de un calibru imbatabil, fata in fata cu cei mai surprinzatori concurenti, in noul show Pro TV!

Patru jurati de un calibru imbatabil, fata in fata cu cei mai surprinzatori concurenti, in noul show Pro TV!

Patru jurati de un calibru imbatabil, fata in fata cu cei mai surprinzatori concurenti, in noul show Pro TV!

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu spun "Uite cine danseaza"!

In aceasta primavara, intreaga Romanie este invitata sa descopere Uite cine danseaza!, noul show pregatit de Pro TV! Iar cele mai surprinzatoare si interesante coregrafii vor fi jurizate de patru personalitati care colaboreaza in premiera in acelasi proiect de televiziune!

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu vor ocupa, in aceasta primavara, masa juratilor Uite cine danseaza! si nu vor face niciun rabat de la calitate! Cu o experienta cumulata de peste 100 de ani in televiziune si studiul dansului, cei patru sunt pregatiti sa dea verdictul coregrafiilor din show, fiecare cu stilul sau atat de distinct!

Exigenti, cu asteptari foarte mari atat de la vedetele care concureaza, cat si de la coregrafii profesionisti, cei patru jurati vor analiza fiecare pas, gest, mimica si prezenta scenica si vor decide daca momentul prezentat este unul de calitate sau nu si nu se vor feri de a-i critica aspru pe concurenti.

Pentru Andreea Marin e o provocare sa fie la aceeasi masa cu Mihai Petre, Gici Caciuleanu si Florin Calinescu!

"E o provocare sa fiu singura femeie intr-un juriu de personalitati, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenita." , a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juratilor. Insa, trecand peste aceasta provocare, vorbeste despre dans cu o pasiune a unui adevarat iubitor al acestei arte!

"Dansul si-a pus amprenta pe viata mea si astfel am invatat sa-mi parcurg drumul cu eleganta valsului, chiar si in momentele delicate, cu pasiunea tangoului in iubire, cu disciplina, imaginatie si ritm neobosit in profesie. In privinta calitatii programului, nu am niciun dubiu si sunt onorata sa primesc o asemenea misiune, caci stim foarte bine ce inseamna forta, calitatea si creativitatea Pro TV." , a spus Andreea Marin despre show-ul Uite cine danseaza!.

Mihai Petre, entuziasmat de revenirea in televiziune!

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciati dansatori profesionisti din Romania, iar diplomele si premiile pe care le are in palmares vorbesc de la sine! Juratul declara ca este fericit sa revina la Pro TV si sa vorbeasca despre cea mai mare pasiune a sa: dansul.

Ma bucur enorm sa revin in televiziune si ca acest lucru se intampla la Pro TV, un loc foarte drag mie, in care ma regasesc. De asemenea, ma bucur sa impartasesc din experienta mea si sa fiu din nou jurat intr-o emisiune cu si despre dans. Dorinta mea este ca acest show sa fie un pas inainte din toate punctele de vedere, productie, nivel al dansatorilor. Sunt convins ca asa o sa fie si sunt increzator ca vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci cand e vorba de dans, asta este pasiunea mea si toate lucrurile facute din pasiune nu au cum sa iasa decat bine.”, a declarat Mihai Petre.

Gigi Caciuleanu, pentru prima data intr-un proiect de televiziune in Romania

Gigi Caciuleanu este unul dintre cei mai apreciati coregrafi din intreaga lume, cu o experienta de zeci de ani in care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova. Uite cine danseaza! este primul proiect de televiziune pe care il accepta Gigi in Romania.

Dansul este o arta, o meserie si un limbaj. Toate trei universale. Atat legile corpului, cat si cele ale spatiului in care se danseaza sunt aceleasi pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Avand in vedere aceste principii, imi propun sa evaluez prestatia participantior asa cum am facut-o pana acum in orice juriu de dans la care am avut onoarea sa particip. In primul rand, prin prisma experientei mele profesionale. Apoi, cu modestie, fiindu-mi foarte clar ca orice analiza a unui act artistic nu poate fi decat subiectiva. Si, nu in cele din urma, cu toata dragostea, dansul fiind o arta pe care o iubesc mai mult decat orice. Ma bucur de invitatia pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show si imi propun sa-mi asum acest rol cu exigenta, dar si cu cat mai mult respect pentru artisti, pentru productie si, bineinteles, pentru public.”, a spus Gigi Caciuleanu.

Florin Calinescu, flamand sa descopere cele mai interesante coregrafii

Florin Calinescu, in stilul sau specific, spune ca este avid sa descopere cele mai surprinzatoare si interesante momente pe scena Uite cine danseaza!, care sa il convinga sa acorde cel mai mare punctaj.

Despre asteptarile sale de la show-ul Uite cine danseaza!, Florin Calinescu a declarat: „Ma astept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV sa gaseasca inca o emisiune pe gustul lor! La masa juratilor, eu o sa fiu flamand!”.

In aceasta primavara, Pro TV va aduce in casele tuturor romanilor cele mai interesante si neasteptate vedete, care vor dansa coregrafii deosebite. Umor de calitate, concurenti surprinzatori, suspans, muzica buna, doi prezentatori care vor face show – Mihaela Radulescu si Cabral – si cei patru jurati – Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu, Florin Calinescu – sunt ingredientele care vor convinge romanii sa spuna: Uite cine danseaza!.

Despre juratii Uite cine danseaza!

Cu o experienta de peste 20 de ani in televiziune, radio si presa scrisa, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebritati din Romania. De-a lungul timpului, a produs si a prezentat productii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordarii Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe si este prima jurnalista din Romania care a ecaladat varful Kilimanjaro, Acoperisul Africii. Este Ambasador UNICEF, presedinte al Fundatiei Pretuieste Viata si se implica permanent in proiecte dedicate calitatii vietii. In copilarie si in adolescenta, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind si astazi tangoul.

Mihai Petre a inceput sa studieze dansul la 8 ani, iar dupa numai 6 ani, la 14 ani, a ajuns campion national la dans sportiv. Mihai a fost campion al Romaniei trei ani la rand, impreuna cu sotia si partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formata din cei doi este prima din Romania care a reusit sa se claseze in primele 50 ale lumii si reprezinta prima prezenta romaneasca intr-o finala de Cupa Europeana, la Moscova, in anul 2004. Mihai Petre este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu in Romania si incearca sa formeze noi perechi de dansatori care sa obtina rezultate notabile, in cadrul scolii de dans pe care o conduce.

Gigi Caciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangarda la 14 ani, a absolvit Scoala Nationala de Coregrafie din Bucuresti si si-a completat studiile de dans si coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. Gigi a fost solist al Operei Romane si, de-a lungul carierei sale, a castigat nenumarate premii importante atat in tara, cat si in strainatate. Fiind un coregraf extrem de apreciat la nivel mondial, Gigi Caciuleanu face parte si din diferite jurii in concursuri nationale si internationale. Gigi continua sa predea tehnica sa specifica si stilul sau original de dans contemporan in Franta si in intreaga lume.

Actor, regizor si realizator de emisiuni TV si radio, Florin Calinescu a terminat Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale si a debutat in film in 1981, in serialul Lumini si umbre. Ulterior, a jucat in mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Baieti buni, O vara de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Calinescu este unul dintre cei mai talentati si efervescenti actori si prezentatori din Romania. In lumea media, el a intrat la inceputul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuand cu emisiuni realizate la Pro TV si Sport.ro. In anul 2015, Florin Calinescu si-a facut revenirea in televiziune, ca jurat in emisiunea Romanii au talent.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni