Pavel Bartoș, comparat cu Ramon! Diferențele și asemănările dintre cei doi

09 Februarie 2023, 15:21


	Pavel Bartoș, comparat cu Ramon! Diferențele și asemănările dintre cei doi
Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, Ramon,
Autor: Lorena Martin

Ramon este filmul lui Pavel Bartoș care la scurt timp de la apariția în cinematografe a ajuns pe primul loc ca număr de încasări. Prezentatorul „Românii au Talent” este foarte încântat de această realizare, motiv pentru care a venit în platoul „Vorbește Lumea”, acolo unde a fost supus la întrebările lui Shurubel.

Pavel Bartoș se bucură de un real succes cu noul său film care în prima săptămână de la lansare a ajuns pe locul 1 la numărul de încasări. Celebrul actor a menționat faptul că este mândru de reușita lui și speră ca oamenii să meargă în continuare la cinema pentru a viziona pelicula. 

„E o primă senzație la mine, niciodată nu am pățit chestia asta. Mă bucur că zeci de mii de oameni au venit la film!”, a spus el. 

După ce a vorbit puțin despre filmul Ramon, Pavel Bartoș a fost invitat pe canapea, unde Shurubel i-a pregătit o serie de întrebări. Deși aceasta rubrică are deja un format stabilit, prezentatorul „Vorbește Lumea” a decis să schimbe puțin lucrurile și să creeze o comparație între personajul din film și adevăratul Pavel Bartoș. 

Întrebat când s-a îndrăgostit pentru prima dată, Pavel Bartoș a fost extrem de sincer și a spus că în anii de grădiniță:

„Primii fluturi în stomac i-am simțit la grădiniță. Era o colegă, dar nu am avut nici măcar curajul să îi spun. Îi aduceam, îi împachetam ciocolată și se găsea câte unul să o mănânce”, a spus el.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies