• PRO TV
  • Pe 1 decembrie, PRO TV spune "Îndrăznește să fii lider"

Pe 1 decembrie, PRO TV spune "Îndrăznește să fii lider"

Pe 1 decembrie, PRO TV spune "Îndrăznește să fii lider"

Anul acesta, PRO TV îi sărbătorește pe 1 decembrie pe cei care îndrăznesc să facă un pas în față, care au atitudine și acționează, care ies din zona de confort, care îi inspiră pe cei din jur să vrea mai mult și să viseze mai mult!

La 24 de ani de la lansare, PRO TV te îndeamnă să faci ce trebuie făcut, să gândești, să schimbi lumea în bine, să crezi, să iubești, să lupți, să îndrăznești!

 

Program special la PRO TV de 1 decembrie!

La fel ca în fiecare an, pe 1 decembrie sunt sărbătoriți oamenii și poveștile demne de urmat! Știrile PRO TV au pregătit materiale care să inspire telespectatorii să facă un pas în față, iar Vorbește lumea și La Măruță vor avea ediții speciale, cu interviuri în exclusivitate și conținut de sărbătoare!

De la ora 7 dimineața, Lavinia Petrea și Mihai Dedu aduc la Știrile PRO TV cele mai importante evenimente ale zilei: tradiționala Parada Militară, dar și povești care merită ascultate și... urmate, iar de la ora 19:00, Andreea Esca va începe jurnalul de știri cu celebrul salut Bună seara, România! Bună seara, București! România are nevoie de lideri pentru a funcționa și pentru a merge mai departe.

Echipa Știrile PRO TV i-a căutat, i-a găsit și îi prezintă în edițiile speciale. Sunt oameni care și-au înțeles rolul, care ajută, care conduc comunități sau companii, care schimbă fața locului în care trăiesc. Ei împing România în față. Duminică îi cunoaștem pe acești oameni care inspiră și a căror exemplu ar trebui să-l urmăm. 


La 13:00, Andi Moisescu aduce o ediție specială Apropo TV! De 1 decembrie, România care este, segmentul central al emisiunii în care se dezbat „oops”-urile social-politice ale săptămânii, devine România care este bine, facând loc unor știri pozitive cu români excepționali. De asemenea, de Ziua Națională a României se lansează o nouă rubrică: Next Level, dedicată unor proiecte și antreprenori de succes, care au reușit să se afirme în ciuda tuturor prejudecăților despre România.

La zi de sărbătoare, Vorbește lumea despre cei care au ales să schimbe lucrurile în comunitățile din care fac parte! De la ora 14:00, Adela, Viviana și Cove vor sărbători în direct spiritul de luptător și vor vorbi despre momentele speciale din viețile unor persoane foarte cunoscute, într-o ediție cu multe momente artistice, adevărate lecții de viață și povești motivaționale.

Printre materialele pregătite de echipa Vorbește lumea se află un interviu cu Gheorghe Hagi, povestea designerului român Andreea Bădală, dar și un interviu exclusiv cu INNA.


De la ora 16:00, Cătălin Măruță continuă sărbătoarea cu o atmosferă veselă, plină de energie și tradiție! Echipa La Măruță va aduce telespectatorilor povești interesante de viață și va pune generații diferite față în față: Selly și Helmut Duckadam vor vorbi despre ceea ce îi unește, despre valorile comune ale celor două generații pe care le reprezintă.

De asemenea, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Horia Tecău, o farsă în care personajul principal este Mioara Velicu, dar și un moment special de muzică populară pregătit de Andra.

De la 20:30, PRO TV a pregătit două filme în premieră pe micile ecrane: Thor: Ragnarok (20:30) și Interstellar: Călătorind prin univers (23:30).

 

Spune povestea ta cu lideri!

De cele mai multe ori, cei care îndrăznesc să fie lideri sunt eroii din umbră, poveștile lor sunt cunoscute de cei apropiați lor. De cele mai multe ori, liderii sunt cei care tac și fac. De 1 decembrie, PRO TV vrea să descopere românii lideri și să facă poveștile lor cunoscute. Prin acțiunile lor, ei împing în fiecare zi România spre mai bine.

Pe povesticulideri.protv.ro, fiecare poate scrie și publica povestea unui român care nu stă cu fruntea plecată, care schimbă preconcepții și îi ghidează pe cei din jur spre mai bine.

 

Îndrăznește să fii lider!

De întâi, la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni