• PRO TV
  • Pe 15 septembrie, filmele revin în cinematografe

Pe 15 septembrie, filmele revin în cinematografe

Pe 15 septembrie, filmele revin în cinematografe

Marele ecran, ambianța din sală, noi premiere, meniurile cu popcorn și întreaga experiență cinematografică incomparabilă revin cu intensitate și în deplină siguranță din 15 septembrie în cele patru locații Cineplexx – Băneasa (Băneasa Shopping City), Titan (Auchan Titan), Satu-Mare (Shopping City Satu-Mare ) și Sibiu (Shopping City Sibiu), iar din 16 septembrie în cea de-a cincia, odată cu inaugurarea noului multiplex din Shopping City Târgu-Mureș. 

Cineplexx și-a luat angajamentul de a asigura confortul și sănătatea oaspeților săi care sunt principala prioritate și a implementat măsuri riguroase de siguranță și igienă, menite să prevină răspândirea virusului Covid-19.

Nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește protejarea nu doar a celor care vin la cinema, ci și a întregului personal dedicat, astfel că au fost adoptate cu strictețe normele și restricțiile formulate de autorități și a fost pusă în aplicare toată experiența acumulată în contextul actual din celelalte teritorii europene unde lanțul și-a reluat deja operațiunile.    

Alte noutăți nu vor întârzia să apară în perioada imediat următoare, pentru că Cineplexx revine cu premiere importante pe marile ecrane și promoții atractive cu care își va întâmpina clienții devotați. Programul complet al cinematografelor  și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Vezi și: „FERMA. Orășeni vs.săteni” debutează pe 8 septembrie, la PRO TV! Noi imagini din show-ul toamnei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni