• PRO TV
  • Pe ce cheltuie banii o adolescentă multi-milionară: Am patru case și până și câinii mei au fiecare câte un dormitor

Pe ce cheltuie banii o adolescentă multi-milionară: Am patru case și până și câinii mei au fiecare câte un dormitor

Pe ce cheltuie banii o adolescentă multi-milionară: Am patru case și până și câinii mei au fiecare câte un dormitor

O adolescentă americană a vorbit recent despre stilul de viață opulent și despre cele mai extravagante cheltuieli ale sale.

Linsey Donovan a crescut în Maryland, SUA, într-o familie modestă. Cu toate acestea, când s-a mutat în Florida, la vârsta de 18 ani, aceasta a reușit să strângă o mică avere făcând modelling pentru social media - acum însă se bucură de un cont bancar extrem de consistent.

Aceasta a început să-și investească banii în diverse proprietăți, iar acum deține un portofolie la care unii doar visează. Într-un interviu recent pentru Truly, Linsey  a declarat: ”La ora actuală, dețin patru proprietăți, care valorează împreună peste 7 milioane de dolari”.

Cu toate acestea, chiar dacă își cheltuie banii cu înțelepciune, Linsey spune că îi place să se răsfețe din când în când - și că a cheltuit aproape 400.000 de dolari doar pe autoturisme.

Aceasta este deținătoarea unei mașini de lux Mercedes S65 V12, în valoare de 250.000 de dolari.

”Îmi cheltui bani pe proprietăți, articole de machiaj și haine”. 

Pe domeniul de reședință, aceasta are o fermă de animale, o piscină spațioasă și câte un dormitor pentru fiecare dintre câinii ei. 

”Am cea mai mare casă de pe lac. Mă simt ca o prințesă în casa mea cu tavanm înalt, situată pe marginea apei. Apusurile sunt grozave, ador să-mi văd câinii cum se joacă în piscină și dormitorul meu roz Barbie, care este uriaș”.

Lindsey, care speră să se mute într-o casă de două ori mai mari decât cea în locuiește acum, și-a cumpărat, printre altele, o bicicletă de 20.000 de dolari, un pian de 30.000 de dolari și o rochie de 3000 de dolari, făcută special pentru Kim Kardashian.

Tânără femeie de afaceri are și o concluzie: ”Este foarte bine când îți permiți să-ți cumperi tot ceea ce-ți dorește și nu trebuie să-ți faci griji pentru preț, pentru că eu am crescut foarte conștientă de valoarea fiecărui dolar.

Sfatul meu pentru versiunea mea mai tânără ar fi să fi avut mai multă încredere în forțele proprii”.

Foto: Truly

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni