Petrecere surpriza de ziua Ancai, in "Pariu cu viata", la ProTV si pe Voyo.ro

Petrecere surpriza de ziua Ancai, in "Pariu cu viata", la ProTV si pe Voyo.ro

Cu putin inainte de ziua ei de nastere, Anca si Vlad se muta impreuna, iar prietenii ii pregatesc o petrecere surpriza cu tort, baloane, muzica, dans, jocuri si multa distractie, in episodul de astazi, difuzat de la 21.30, la ProTV.

 “Vlad ii face o petrecere surpriza acum pentru ca Anca a fost bolnava de ziua ei, cu cateva luni in urma. Ca la orice petrecere surpriza, Ancuta se emotioneaza tare si e fericita ca are un iubit atat de atent si prieteni buni”, spune Criss.

Petrecerea aniversara este plina de viata, distractie si voie buna, insa la un moment dat lucrurile se precipita in ceea ce priveste triunghiul amoros format din Ioana, Andrei si Liviu. 

La petrecerea Ancai, tinerii propun sa se joace “Adevar si provocare”, Anca fiind cea care o provoaca pe Ioana. Ea isi doreste mult ca Ioana si Andrei sa se impace si ii pune sa se sarute, chiar daca Liviu, care este intr-o relatie cu Ioana, este de fata. De aici lucrurile se inrautatesc, complicand si mai mult situatia, iar personajul meu este prins la mijloc”, spune Alina.

Sara este nemultumita si plictisita de viata pe care o are, isi doreste mereu mai mult, dar nu intr-un sens constructiv, astfel ca reuseste sa creeze momente tensionante atat in cadrul trupei, cat si in relatia cu Cristi: “Sara va trece prin momente foarte dramatice, este pusa intr-o situatie aparent fara iesire.Veti vedea cum poate decadea o persoana atunci cand refuza sa mai lupte si cat de mult ii afecteaza pe cei din jur, dar mai ales pe ea”, dezvaluie Sore.

Tot in episodul de miercuri, 20 martie, Criss si Vlad sunt protagonistii unei coregrafii speciale, un moment emotionant si plin de expresivitate realizat pe versurile piesei “Up Where We Belong”, iar Bubu devine suplinitorul Ralucai la ora de Teorie Muzicala.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni