Poliția modei cu Neculai Stanciu. Cum a comentat stilistul ținutele vedetelor de la Met Gala 2023

03 Mai 2023, 12:44

Autor: Alina Popa

Neculai Stanciu, personal shopper, a fost invitat în platoul Vorbește lumea pentru a comenta ținutele vedetelor de la Met Gala 2023. 

„Expoziția de anul aceste se numește Karl Lagerfeld – A Line of Beauty. Este un omagiu adus lui Karl Lagerfeld. Este din punctul meu de vedere unul dintre oamenii de de luat în seamă în industria asta a modei”, a spus stilistul. 

Neculai Stanciu a analizat ținutele purtate de vedete ca Salma Hayek, Maluma sau Rihanna. Iată ce a declarat stilistul:

„Maluma! Nu pot să zic că este una dintre cele mai bune apariții ale lui. Pentru că nu este o apariție. Dacă mă gândesc la fularul ăla pe care îl are atârnat, mă gândesc la un nuntaș de la mine din Galați, de la cort. Nu e o apariție bună. El e mult mai extravagant, mult mai cool să zic așa. Se putea mai bine”.

„Rochia Rihannei este superbă. Este o rochie din mătase și vorbim de acea pelerină cu 500 de petale de camelii, florile preferate ale doamnei Coco Chanel. Apariția este una bună și vreau să menționez că este o poveste acolo, s-a ținut cont de ceea ce a însemnat Karl Lagerfeld”.

„Ea are o rochie frumoasă. Dacă vorbim de Karl Lagerfeld vorbim de perle, latex... Salma Hayek a mers pe roșu. E un look corect, civilizat.. a respectat cumva referința”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies