• PRO TV
  • Polițistul anchetat pentru ucidere din culpă va fi testat cu detectorul de minciuni

Polițistul anchetat pentru ucidere din culpă va fi testat cu detectorul de minciuni

Polițistul anchetat pentru ucidere din culpă va fi testat cu detectorul de minciuni

Agentul de poliție Constantin Popescu, cercetat în stare de control judiciar pentru uciderea unei fete de 13 ani, pe care a călcat-o cu mașina pe trecerea de pietoni, va fi supus audierii cu testul poligraf. Procurorii au cerut inclusiv detalii despre „misiunea” pe care o avea polițistul în ziua de 13 ianuarie.

Ancheta care îl vizează pe agentul de poliție Constantin Popescu se extinde. Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia fetei ucise pe trecerea de pietoni, a anunțat că adolescenta care a fost rănită de mașina de intervenție va fi audiată la domiciliu.

Mai mult, agentul cercetat pentru ucidere din culpă va fi testat cu detectorul de minciuni. „Cererea de administrare a testului cu poligraful pentru polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa mi-a fost aprobată prin ordonanță de către procuror. Polițistul urmează să fie testat cu poligraful”, a confirmat avocatul care reprezintă familia într-un proces civil.

Totodată, procurorii au cerut Poliției să depună ceea ce se cheamă „planul de acțiune”, din care se va afla încotro se îndrepta polițistul în ziua cu pricina și de ce circula cu viteză.

O fată de 13 ani, pe nume Raisa, a murit după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni de pe bd. Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei. O alta, de 11 ani, a fost rănită. Șoferul, un polițist din București, a declarat că nu le-a văzut pe cele două fete, care se duceau la școală.

Fotografii: Agerpres/Stirileprotv.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni