• PRO TV
  • Portretul de Crăciun al familiei Măruță. Andra, definiția eleganței într-o rochie cu decolteu adânc

Portretul de Crăciun al familiei Măruță. Andra, definiția eleganței într-o rochie cu decolteu adânc

Portretul de Crăciun al familiei Măruță. Andra, definiția eleganței într-o rochie cu decolteu adânc

Andra se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Ea se bucură de milioane de fani, care sunt atenți la fiecare postare a artistei în mediul online. 

Recent, admiratorii au copleșit-o cu mesaje de apreciere, după ce vedeta a postat portretul de familie cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Doar pe facebook, în două ore, fotografia a adunat peste 17.000 de like-uri și aproape 700 de comentarii. 

„Sunteți o familie frumoasă, vă admir. Vă doresc multă sănătate”, „Cea mai frumoasă și naturală imagine!”, Familie frumoasă și talentată”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Andra a ales o rochie neagră, cu decolteu adânc, iar Cătălin Măruță și copiii au îmbrăcat costume alb-negru. 

„Când eram copil, nu exista conceptul de ședință foto de Crăciun. Am foarte puține fotografii cu noi în jurul bradului. Îmi place mult ca acum să facem portrete de familie, să mă uit la ele din când în când, să văd cum a trecut timpul, cum Eva și David cresc... Mulțumesc pentru această ocazie de a poza toți patru, îmbrăcați elegant. Această poză mă face să mă bucur și mai mult de prezent”, a scris cântăreața. 

„Ședința foto în familie a fost o plăcere, am rămas cu amintiri frumoase: și în suflet, și cu fotografii minunate”, a menționat Cătălin Măruță.



Andra s-a bucurat recent de o distincție la care visează toți artiștii din România. Ea a câștigat premiul Artistul Anului și a ținut să le mulțumească fanilor pentru asta, printr-o postare pe contul de socializare. 

„Cuvintele nu sunt de ajuns să vă transmit ce simt acum! Am primit premiul "Artistul Anului" și sunt copleșită de emoții și de recunoștință!”, a scris ea. 

Sursă foto: Facebook, Instagram/ Andra

Vezi și: Anghel Damian, spui tot sau îți ia gură foc?



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni