• PRO TV
  • Povestea de viață a lui Florinel Coman, omul care i-a adus victoria României în meciul cu Anglia

Povestea de viață a lui Florinel Coman, omul care i-a adus victoria României în meciul cu Anglia

Povestea de viață a lui Florinel Coman, omul care i-a adus victoria României în meciul cu Anglia

Florinel Coman a obținut un penalty și a înscris două goluri în meciul câstigat de naționala de tineret a României împotriva Angliei, 4-2.

Florinel Coman provine dintr-o familie nevoiașă din Brăila.  De la vârsta de 9 ani, el a fost crescut de bunici, după ce părinții lui au plecat la muncă în Spania. 

Florinel Coman a început fotbalul la 8 ani, la Luceafărul Brăila. Părinții i-au trimis bani ca să se poată țină de sport.
La 13 ani, a fost luat de Academia Hagi, unde a legat o prietenie strânsă cu fiul lui Hagi, Ianis. 

 

În 2014, el s-a remarcat ca cel mai bun jucător și golgheter la a patra ediție a Talent Cup, o competiție la care Hagi a invitat să joace alături de echipa sa echipele de juniori ale altor cluburi importante din țară.

 

În vara lui 2017, Coman s-a transferat la FCSB, în schimbul a 2.000.000 €, contractul său având o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

 

Florinel Coman este considerat jucătorul din naţionala de tineret a României care va avea cel mai mare impact la EURO 2019.

 

"Un jucător rapid, cu dribling derutant şi cu apetit pentru gol - el este fără îndoială steaua strălucitoare a României înainte de acest turneu," îl caracterizau jurnaliștii de la As. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni