• PRO TV
  • PREMIERA: Liviu Teodorescu lanseaza cel mai nou single #Obsesie - VIDEO

PREMIERA: Liviu Teodorescu lanseaza cel mai nou single #Obsesie - VIDEO

PREMIERA: Liviu Teodorescu lanseaza cel mai nou single #Obsesie - VIDEO

Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania lanseaza cel mai nou single “Obsesie”. 

Piesa compusa de tanarul artist in propriul studio, LiTe Music, si produsa in studiourile Hahaha Production, aduce in atentia publicului povestea de dragoste, suferinta si obsesie, prin care mintea incalcita a oamenilor solicita sentimentele pentru persoana iubita.

"Obsesia te face sa uiti de tine, scoate la iveala laturi ale personalitatii tale de care nici nu ai habar. Te face sa iti doresti atat de mult sa fii langa persoana respectiva, obiectul obsesiei, incat ai face orice e nevoie. Si, culmea, la inceput totul pare o joaca, fara implicarea sufleteasca a cuiva. Despre asta vorbeste  "Obsesie", noul meu single." declara Liviu.Videoclipul, in regia lui Criss Blaziny, a fost filmat intr-o locatie din apropierea Bucurestiului. Pentru acest proiect, artistul si-a ales o prezenta feminina foarte senzuala, nimeni alta decat vloggerita Christina Ich, femeia care i-a luat mintile si l-a facut sa se indragosteasca de ea. 

 

"Liviu Teodorescu este cu desavarsire cea mai buna voce masculina pe care noi o avem. Am fost foarte fericita cand am primit propunerea sa filmez alaturi de el. Liviu este un baiat talentat, alaturi de care am lucrat foarte bine, este un adevarat profesionist. Da, trebuie sa recunosc, am facut o “Obsesie” pentru aceasta piesa!" a declarat Cristina Ich.
 
In videoclip, uimeste prin talentul ei, contorsionista Andreea Tucaliuc, cea care a scos in evidenta metafora mintii greu de descifrat. La numai 13 ani, Andreea se lauda cu multe trofee si cu foarte multe reusite. In spatele succesului ei stau foarte multe ore de antrenament, sacrificii si perseverenta, fiind un exemplu demn de urmat pentru copiii de varsta ei.
 
"Clipul este regizat de Criss Blaziny si a iesit mai mult decat ne-am imaginat. Imaginea este super fresh si scenariul, gandit de  Blaziny impreuna cu Vlad Parvulescu, valorifica perfect ideea piesei. Contorsionista Andreea Tucaliuc si miscarile ei care te lasa cu gura cascata, sunt metafora pentru mintea incalcita si greu de inteles a unui om care are o obsesie. Nu in ultimul rand, Cristina ICH este obsesia perfecta si m-am bucurat enorm ca a acceptat sa apara in clip. Este greu sa stai cu Cristina mai mult de 10 minute in camera si sa nu faci o obsesie pentru ea.", spune Liviu Teodorescu.
 
Criss Blaziny spune ca a fost inspirat de la bun inceput de piesa "Obsesie", iar colaborarea cu Liviu Teodorescu a fost una placuta si extrem de usoara:”M-a sunat Liviu si m-a invitat la el la studio sa vorbim despre un clip. La studio l-am cunoscut pe Vlad Parvulescu si el era plin de idei, el a avut ideea cu glitterul si tot el s-a gandit la contorsionista si la Cristina Ich…. Dar la Ich ma gandesc si eu de ceva timp, asa ca m-am bucurat ca o sa fie in clip. Ea da bine oricum in orice situatie. Poti sa o pui sa faca chirpici in haine murdare si tot e misto. Liviu este super de treaba si nu aveam cum sa nu facem ceva bun. El isi produce si scrie singur piesele asa ca stie ce vrea!".


 


 
Liviu Teodorescu a facut o traditie din colaborarile cu vloggeri si bloggeri. Pentru cele mai recente proiecte, artistul a colaborat cu doua dintre cele mai populare femei din online-ul romanesc. La piesa “Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sanziana Negru, iar pentru piesa “Fanele”, a facut un featuring cu Laura Giurcanu.
 
Artist si compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzical o data cu aparitia la emisiunea de talente "Vocea Romaniei". De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. , sau sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe youtube. Single-ul are peste 11 milioane de vizualizari si a ajuns rapid in top 10 cele mai difuzate melodii din Romania. Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu super-piesa de on-line in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, peste 24 de milioane in 3 luni de la lansare. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni