• PRO TV
  • Presa mondenă internațională: Bradley Cooper ar fi părăsit-o pe Irina Shayk pentru Lady Gaga

Presa mondenă internațională: Bradley Cooper ar fi părăsit-o pe Irina Shayk pentru Lady Gaga

Presa mondenă internațională: Bradley Cooper ar fi părăsit-o pe Irina Shayk pentru Lady Gaga

Un site monden din Statele Unite scrie că Bradley Cooper ar fi părăsit-o pe Irina Shayk. Informația, prezentată cu titlu de exclusivitate, se bazează, însă, pe spusele unor (presupuși) apropiați ai cuplului Shayk – Cooper. 

Potrivit unui articol din Star, relația dintre Gaga și Bradley ar fi depășit limita profesională și s-ar fi transformat într-o poveste de dragoste.

Tabloidul mai scrie, citând surse apropiate cuplului Shayk – Cooper, că Bradley ar fi părăsit-o deja pe Irina Shayk. 

„Irina a fost furioasă. A plecat din apartamentul pe care îl dețin împreună în New York și a luat-o cu ea și pe fiica lor, în vârstă de 22 de luni.”, spun sursele citate de Star.

Și Gaga se pare că ar fi făcut același lucru: l-ar fi părăsit pe agentul de talente Christian Carino, cu care avea o relație de aproape un an.

Bradley Cooper și Lady Gaga au lucrat împreună la lungmetrajul „A Star Is Born".



Bradley i-a interzis să poarte machiaj pe timpul filmărilor

În cel mai recent interviu al lor, Gaga a mărturisit că Bradley Cooper i-a interzis să apară machiată în timpul filmărilor pentru remake-ul ,,A Star Is Born”.

Cooper, care e și regizorul filmului, a confirmat că povestea e adevărată și că Gaga nu exagerează: chiar i-a interzis să poarte machiaj pe timpul filmărilor.

Cu toate astea, Gaga a încercat să încalce interdicția lui Cooper și să strecoare mai multe truse cu machiaj în cabina sa.

,,Am încercat să îl păcălesc și să mă machiez, totuși, pe furiș, dar nu am reușit să îi înșel vigilența. În final am înțeles, totuși, ideea. El voia ca personajul meu, Ally, să aibă parte de o strălucire naturală.”, a declarat Gaga pentru contactmusic.com.



Remake-ul a avut premiera în cinematografe în 5 octombrie, anul trecut, iar Gaga e de nerecunoscut.

Filmul reprezintă debutul regizorul al lui Cooper, iar fragmente din acestă peliculă au fost turnate chiar în timpul concertului pe care Gaga l-a susținut la Coachella, în 2017.

Inițial Bradley Cooper i-a oferit rolul lui Beyonce, însă ea a declinat oferta. 

Filmul original a apărut în 1937 și spune povestea unei artiste care se află în plină ascensiune și se căsătorește cu un bărbat a cărui carieră e în declin.

De-a lungul timpului, actițe celebre – precum Judy Garland sau Barbra Streisand – au interpretat rolulurile principale din remake-urile apărute în 1954 și 1976.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni