• PRO TV
  • Prezentatoarea Stirilor Pro TV din Sport, Ramona Paun, vine duminica la Ce se intampla, doctore?

Prezentatoarea Stirilor Pro TV din Sport, Ramona Paun, vine duminica la Ce se intampla, doctore?

Prezentatoarea Stirilor Pro TV din Sport, Ramona Paun, vine duminica la Ce se intampla, doctore?

Duminica, de la ora 10:00, la Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino va continua sa dea raspunsuri utile la intrebari despre sanatate. 

Cati parinti stiu ce alimente trebuie sa manance copiii lor pentru a le asigura aportul de fier necesar pentru organism? Statisticile sunt ingrijoratoare – un copil din sapte sufera de anemie. Este spanacul atat de bogat in fier precum se crede? Aflam totul duminica aceasta, la Ce se intampla, doctore?.

Sarmalele, ciocolata sau cartofii prajiti reprezinta trei dintre cele mai mari tentatii culinare ale multora dintre romani. De ce ne plac atat de mult aflam de la Ramona Paun, prezentatoarea Stirilor Pro TV din Sport, care va fi invitata Oanei Cuzino in editia emisiunii de saptamana aceasta.

Tot duminica, specialistii ne dau cele mai bune sfaturi pentru legea... intamplarii. E bine sa ne lasam condusi de incertitudine sau, dimpotriva, trebuie sa invatam sa ignoram acest aspect si sa luptam in tabara adversa, a acelora mai stapani pe sine, mai echilibrati?

Mai multe detalii despre toate aceste subiecte aflam duminica aceasta, de la ora 10:00, numai la PRO TV!

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino aduce in prim-plan subiecte legate de sanatate si ne da raspunsuri complete si avizate pentru un stil de viata armonios.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare duminica, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni