• Emisiuni
  • La Măruță
  • Prima apariție la TV a lui Cătălin Moroșanu după meciul cu Daniel Sam: "Am stat la spital în perfuzii o oră și jumătate"

Prima apariție la TV a lui Cătălin Moroșanu după meciul cu Daniel Sam: "Am stat la spital în perfuzii o oră și jumătate"

Prima apariție la TV a lui Cătălin Moroșanu după meciul cu Daniel Sam: "Am stat la spital în perfuzii o oră și jumătate"

Cătălin Moroșanu a revenit în forță pe micile ecrane. Luptătorul K1 a avut prima apariție la TV după meciul controversat pe care l-a avut cu englezul Daniel Sam. 

Invitat în platoul emisiunii La Măruță,  acesta a vorbit în detaliu despre experința Ferma. Un nou început, despre meciul care i-a adus un real succes, despre excursia avută pe Muntele Athos, dar și despre planurile de viitor. 

Cătălin Moroșanu are motive de bucurie. Fostul concurent Ferma-Un nou început a câștigat, în urmă cu o săptămână, o luptă extrem de importantă. Luptătorul român și-a luat revanșa în fața englezului Daniel Sam.

După meci, sportivul a anunțat că nu va mai lupta în România: "Este ultimul meu meci în România. Mai am încă trei meciuri în străinătate. Vreau să mai fac un meci la Milano, unul la Londra, unul la Frankfurt.. și cam gata. Am 35 de ani, imi ajunge". 

Deși a anunțat că nu se va mai lupta în România, Moroșanu susține că singurul meci pe care l-ar accepta ar fi unul cu Daniel Ghiță: "Toată lumea mă întreabă de Ghiță. Eu m-aș bate cu el, dar dacă nu ar vorbi așa de urât despre mine.. tot aruncă prin social media și tot timpul mă atacă într-un mod urât. Din punctul meu de vedere nu a fost fairplay, eu mă luptam cu el, am vrut să mă lupt cu el, i-am făcut o ofertă. Încă nu știu dacă va exista meciul, dar vă spun sincer că m-aș lupta cu el numai să-i închid gura. Pentru Ghiță aș reveni în România să mă lupt, să tacă odată din gură".

În ceea ce privește vizita avută la Muntele Athos, sportivul a declarat:" A fost foarte frumos. Am o încărcătură spirituală, mă simt ușor. M-am simțit foarte bine, m-am închinat. Mă trezeam la 3 dimineața să mă rog. Am stat trei zile, am vizitat toate mânăstirile". 

Spre final, Moroșanu a conchis:"Am un an bun, mă simt foarte împlinit și îi mulțumesc lui Dumnezeu".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni