Prima reacție a lui Bogdan Vlad, antreprenorul care a intrat în gura Leilor

Prima reacție a lui Bogdan Vlad, antreprenorul care a intrat în gura Leilor

Bogdan Vlad este un tânăr antreprenor care a venit la imperiul Leilor pentru a cere o investiție de 2 milioane de euro pentru "Testament", afacerea sa cu parfumuri.

Lucrul care l-a înfuriat cel mai tare pe Dan Șucu a fost prezentarea afacerii sale și a ținut să-l pună la punct: "Nu nu consider că ai venit să cauți un partener. Ai venit cu un show care este pentru telespectatori. Pentru investitori, vii cu o pagină de prezentare. Ai venit pentru publicitate."

Niciun Leu nu a fost impresionat de ideea lui Bogdan Vlad și, astfel, toți au hotărât să se retragă. Antrprenorul a avut și o primă reacție pe Instagram, unde și-a justificat comportamentul din timpul ediției: “Sper sa îmi fiți alături și să întelegeți că entuziasmul și emoțiile de a fi în acel platou și în fața Leilor, și-au spus cuvantul. Mă cred pe cuvant toți cei care au trecut prin așa ceva. Să încerci să treci la un nou nivel și să lupți pentru afacerea ta nu sunt acțiuni ușoare, dar cred eu, succesul este al celor care au curaj și rămân tot timpul în picioare.”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni