Primavara incepe cu Sore care lanseaza cel mai recent single: "Un minut" - VIDEO

02 Martie 2016, 12:23

Primavara incepe cu Sore care lanseaza cel mai recent single: "Un minut" - VIDEO
Citeste mai mult despre: Sore, piesa noua, UN MINUT, video, videoclip,

Sore lanseaza astazi cel mai recent single al sau, “Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa “Un minut” vorbeste despre frumusetea dragostei, dar si despre riscurile pe care le poti intampina.

Piesa “Un Minut” a fost compusa in studiourile HaHaHa Production, iar muzica este scrisa de Mihai Andrei, Morosanu Elena, Moraru Diana, Bodea Constantin, iar versurile sunt semnate de Sore, Morosanu Elena si Moraru Diana. Piesa descrie perfect riscul pe care il implica o relatie de dragoste.

"Dragostea este cel mai riscant, dar si cel mai frumos pariu pe care il facem intr-o viata. Uneori castigam pariul, alteori nu. Ajungem sa iubim, nu gasind persoana perfecta, ci invatand sa vedem perfectiunea in miile de defecte pe care un om le poate avea. Despre asta vorbeste si piesa <<Un Minut>>", a declarat Sore.

Videoclipul, regizat de iRonic, este un proiect conceptual de imagine. Materialul video a fost filmat intr-un cadru atent construit, cu multe elemente de scenografie, care simbolizeaza amintiri si stari si pun bine in evidenta mesajul piesei. Videoclipul este disponibil  pe canalul de YouTube MediaProMusic. Spor la vizionat!
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies