• Emisiuni
  • La Măruță
  • Primele declarații ale lui Matei Negrescu după ce a părăsit Ferma. Ce spune despre o posibilă relație cu Ioana Filimon

Primele declarații ale lui Matei Negrescu după ce a părăsit Ferma. Ce spune despre o posibilă relație cu Ioana Filimon

Primele declarații ale lui Matei Negrescu după ce a părăsit Ferma. Ce spune despre o posibilă relație cu Ioana Filimon

Matei Negrescu a părăsit show-ul Ferma-Un nou început în urma duelului pe care l-a avut cu Florin Pastramă. Deși toți concurenții au pariat pentru Matei, Florin le-a demonstrat tutuor că-și poate depăși limitele.

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, acesta nu a venit singur, ci însoțit de o fostă concurentă, Claudia Pavel. Cei doi au vorbit despre experiența avută, despre strategiile care s-au făcut, despre relațiile care s-au creat, dar și despre planurile de viitor pe care le au. 

În ceea ce privește experiența avută în show, Matei a declarat: "Mi-a plăcut, eu am prins și Paștele acolo. A fost super. Nu m-am implicat prea mult în certuri, per total mi s-a părut o experiență foarte mișto. Am învățat să bat un cui, să tai un lemn".

De-a lungul parcursului său în competiție, Matei s-a arătat interesat atât de Otniela, cât și de Ioana Filimon. Întrebat dacă își dorește o relație cu una dintre cele două, Matei a răspuns: "S-a încheiat capitolul Otniela în Fermă. Ioana are potențial".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni