• PRO TV
  • Primele tensiuni în cuplul Loredana și Daniel, de la Căsătoriți pe nevăzute: "Nu știu exact dacă mă place!”

Primele tensiuni în cuplul Loredana și Daniel, de la Căsătoriți pe nevăzute: "Nu știu exact dacă mă place!”

Primele tensiuni în cuplul Loredana și Daniel, de la Căsătoriți pe nevăzute: "Nu știu exact dacă mă place!”

Cel mai curajos experiment social al momentului, show-ul Căsătoriți pe nevăzute,  continuă în această seară de la ora 21:30, cu o nouă ediție. Loredana și Daniel, doi dintre tinerii proaspăt căsătoriți, își petrec luna de miere împreună, un prilej bun să descopere dacă ceea ce a dictat știința se transpune și în realitate. 

Loredana și Daniel ajung să descopere lucruri importante unul despre celălalt în prima vacanță pe care o petrec împreună. Atent la fiecare detaliu și mereu dispus să acționeze așa cum soției lui îi place, Daniel face greșeala de a conduce cu viteză pe un drum cu serpentine.

Reacția Loredanei nu va conteni să apară: ”Ce vrei să-mi arăți? Pune mâinile alea pe volan”, va spune aceasta pe un ton apăsat. Experții sunt de părere că prin aceste gesturi Daniel încearcă să-i arate soției lui cât de masculin e: ”Poate că el încearcă prin această metodă de a conduce să își puncteze puțin și masculinitatea”, va spune Oana Nicolau, psihoterapeut de cuplu și psihosexolog. 

Tot în ediția din această seară, Loredana va mărturisi faptul că ea nu e convinsă că soțul ei o place sau nu: ”Nu știu exact dacă mă place sau faptul că are o verighetă pe deget îl face să fie mai implicat. Și vede lucrurile astea cu o implicare mai profundă. Sau e foarte curios și din curiozitatea asta vrea să vadă dacă mă place sau nu. Nu știu!”, va spune Loredana despre actualul ei soț. 

Cum se va încheia luna de miere pentru cei doi, dar și dacă tensiunile dintre ei vor escalada, vedem în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni