• PRO TV
  • Puya își amenajează casa de la țară cu ajutorul fanilor. „Nu credeam că o să vină așa mulți”

Puya își amenajează casa de la țară cu ajutorul fanilor. „Nu credeam că o să vină așa mulți”

Puya își amenajează casa de la țară cu ajutorul fanilor. „Nu credeam că o să vină așa mulți”

Puya și-a luat o casă veche, la țară, însă nu o poate renova singur, așa că și-a provocat fanii să-i dea o mână de ajutor. Rapperul a fost uimit de numărul mare de admiratori care au venit să-l ajute.

Puya lucrează intens la casa bătrânească de la țară, pe care a cumpărat-o în 2019 punând în practică un îndemn electoral la modă. „Să ne luăm țara înapoi” a fost un sfat pe care Puya l-a urmat la propriu, cumpărând o casă țărănească abandonată.

Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun”, spunea Puya într-un interviu acordat PROTV.RO.

Rapperul declara atunci că această casă va avea mereu ușile deschise pentru orășenii care vor să înțeleagă cum e viața la țară. Până atunci, însă, Puya și-a îndemnat fanii să vină să-i dea o mână de ajutor. Și nu se aștepta la atâția oameni binevoitori.  

Mulțumesc tuturor celor care au venit să mă ajute la casă. Nu credeam că o să vină așa mulți și de așa departe, chiar și de la Timișoara. M-am simtit ca pe vechi în fața blocului, în '90... hip-hop, grătare și prieteni sinceri... abia aștept data viitoare”, a scris Puya pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUYA (@puya_dragos)


Pe canalul său de YouTube, rapperul a postat imagini din timpul lucrărilor, la care au dat o mână de ajutor și băieții din Sălăjan.

Nu i-a pus doar pe ei la treabă, ci a muncit cot la cot cu ei la tencuirea pereților, la curățirea terenului și la prepararea mortarului. Dar, Puya a primit ajutor și din partea fiicelor lui. Vezi VIDEO!


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


Fotografii: PRO TV/Puya Oficial YouTube

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni