Radu Sîrbu (ex O-Zone) și soția sa, despre secretul unei căsnicii fericite: "Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut!"

06 Iulie 2021, 13:33

Autor: Alina Popa

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, și frumoasa lui soție au fost prezenți în platoul “Vorbește lumea” cu o surpriză muzicală pentru telespectatori. 

Cei doi au o familie superbă și sunt părinții a trei copii: Anastasia, Eva și David. Radu și Sianna s-au căsătorit după patru ani de relație, iar anul acesta vor sărbători 20 de ani de la nuntă.

“Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut. Mulți ani împreună, dar nu am fost numai împreună. A avut perioada O-Zone, când am fost destul de mult timp despărțiți. De la copii încoace am stat așa mai mult împreună. Dar cred că ăsta este secretul. Te șlefuiești unul pe celălalt. Îți dai seama dacă suntem de copii împreună. Noi cumva nici nu știm altă viață. Noi ne cunoaștem atât de bine... Cred că mai bine îl cunosc pe el decât pe mine”, a mărturisit soția lui Radu. 

“Da, în timp am ajuns să ne cunoaștem mai bine unul pe celălalt. Știm ce își dorește celălalt. Cred că ăsta este și unul dintre secretele unei căsnicii fericite”, a completat Radu.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies