Ramona Bădescu: "Îmi mai doresc un copil"

03 Decembrie 2021, 12:39

Citeste mai mult despre: Ramona Badescu, copil, mama,

În 2019, Ramona Bădescu a născut, la 50 de ani, iar acum se bucură de maternitate și de băiatul ei, care are deja doi ani.

La "Vorbește lumea", Ramona Bădescu a povestit: 
 
"Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci....a trebuit să citesc...absolut tot eu i-am pregătit...am alăptat două luni jumătate...i-am pregătiti și două bone, una dimineața și una noaptea, dar mama e mamă.(...) Vreau să îi dau tot, vreau să îi dau iubire.(...) Aici în țară sunt singură cu el, fără bonă, fără nimic (...) nu se desprinde de mine, nu m-am îndepărtat niciodată mai mult de o oră de el. Nu am  tăiat cordonul ombilical (râde) Nu cred că o să îl tai vreodată. Ignatio e bijuteria vieții noastre.(...) Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept.  "
 


Tatăl băiețelului se numește Fabio Cali, este bancher, este din aceeași generație cu Ramona, iar vedeta îl descrie în OK Magazine ca pe bărbatul vieții ei:

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură."

FOTO: RAMONA BĂDESCU INSTAGRAM
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies