• PRO TV
  • Rață și-a recuperat mașina, dar Dalida tot nu a renunțat la păcănele! Las Fierbinți, lider de audiență marți seară

Rață și-a recuperat mașina, dar Dalida tot nu a renunțat la păcănele! Las Fierbinți, lider de audiență marți seară

Rață și-a recuperat mașina, dar Dalida tot nu a renunțat la păcănele! Las Fierbinți, lider de audiență marți seară

Demersurile primarului de a o salva pe Dalida și de a o face să renunțe la păcănele păreau să dea roade. I-a promis lui Vasile că “s-a scuturat de această boală grea” și că va merge în sat să-și ceară scuze și să înapoieze bunurile sustrase. Un plan măreț, dar realitatea a fost diferită: secretara a fugit cu tot cu banii lui Ardiles, furați a doua oară.

 

Chiar dacă în aparență aveau o relație perfectă de prietenie, Firicel a reușit să-l supere pe Celentano. Vorbea cu vărul lui la telefon, tare, răspicat, să audă tot satul, nu doar el. Celentano a simțit amenințarea și nu a tolerat aceste noi amiciții, mai ales că a fost ignorat, așa că i-a adus o serie de reproșuri. Dar e bine când totul se termină cu bine, cei doi s-au împăcat pe înserat.

Rață a descoperit cine sunt hoții care i-au furat mașina. Dorel și Giani începuseră deja dezmembrarea și au încercat să-i explice taximetristului de ce au recurs la acel gest. Din păcate pentru ei, nu au găsit înțelegere și au avut la dispoziție o oră pentru a repara “bebelușul”. Doar că misiunea a fost mai grea decât se așteptau.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 29.3% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 6.5 puncte de audiență și 17.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:21, aproape 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În seara aceasta, Robi devine îngerul păzitor al lui Celentano în momentul în care îl ferește din calea unei mașini. Dar adularea durează până în momentul în care în sat apar semne de circulație cu “Atenție bețivi”, gest cu adevărat jignitor. “Pe cât de tare iubesc eu viața, pe atât de tare urăsc trădarea și pe trădător”, îi spune Celentano lui Robi.

Vasile începe să filosofeze și le explică Dalidei și Gianinei importanța lui în comunitate. “Eu sunt copacul care tot cade și mă tot ridic într-o pădure de tâmpiți care nu mă înțeleg și nu mă ascultă”. Are și o revelație: “O să fac zgomot încât o să audă tot Fierbințiul. Să moară toți de ciudă...”. Cum se încheie planurile mărețe ale primarului, vedem astăzi, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni