Razvan Fodor, anunt surpriza la "Vorbeste lumea"

Razvan Fodor, anunt surpriza la "Vorbeste lumea"

Razvan Fodor a anuntat in direct la emisiunea Vorbeste lumea ca, incepand de maine, 1 septembrie, se va dedica cooking show-ului MasterChef. Carismaticul prezentator a facut anuntul in prima parte a editiei de astazi a emisiunii, iar de maine va reveni in platoul MasterChef, pentru filmarile unui nou sezon incendiar.

Programul de filmare al celei mai urmarite competitii culinare din Romania va fi unul extrem de aglomerat, care prevede si probe in deplasare, lucru care nu-i va mai permite lui Razvan sa fie alaturi de colegele lui, Nadine, Sore si Vica, in fiecare zi, de luni pana vineri. 

Vestea de astazi a produs emotie in randul colegelor sale. Totusi, Razvan s-a revansat, gatindu-le un delicios preparat demn de MasterChef, cele trei hotarand ca efortul lui merita sa fie recompensat cu sortul Vorbeste lumea!

“Am tot vorbit ca incepe sezonul nou MasterChef si ca va trebui sa plec acolo. Este un program intens, vom avea multe filmari in afara Bucurestiului. O sa ma dedic in urmatoarea perioada proiectului MasterChef, dar voi intra in direct cu voi de acolo si va voi aduce informatii la cald, din culise”, a declarat Razvan Fodor, astazi la Vorbeste lumea.

De luni pana vineri, de la ora 12:00 la 13:00 si de la 14:00 la 16:00, Vorbeste lumea aduce telespectatorilor noutati din viata vedetelor, informatii utile, subiecte de lifestyle si invitati surpriza, care vor veni in platoul emisiunii.

Pe Razvan Fodor telespectatorii il pot vedea in aceasta toamna alaturi de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean in cel mai urmarit show culinar din Romania, MasterChef.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni