• PRO TV
  • Regina Letizia, apariție surpriză pe străzile din Palma de Mallorca. A înlocuit ținutele clasice cu o rochie tinerească

Regina Letizia, apariție surpriză pe străzile din Palma de Mallorca. A înlocuit ținutele clasice cu o rochie tinerească

Regina Letizia, apariție surpriză pe străzile din Palma de Mallorca. A înlocuit ținutele clasice cu o rochie tinerească

Reginia Letizia este recunoscută la nivel mondial pentru stilul vestimentar, iar atunci când nu participă la evenimente oficiale, unde este condiționată să poarte ținute elegante și clasice, soția Regelui Felipe al VI-lea da frâu imaginației cu cele mai colorate piese vestimentare.

Aflată în Palma de Mallorca, Regina Letizia a fost surprinsă la plimbare alături de cele două fiice ale sale și fosta regina Sofia, iar ținutele nu au dezamăgit. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, roz, cu imprimeu abstract, fosta jurnalistă, în vârstă de 49 de ani, și-a etalat încă odată silueta că trasă prin inel, dar și bronzul impresionant.

Aceeași paletă de culori a avut și ținuta reginei Sofia, care a mers la braț cu nora ei, în timp ce admirau bijuteriile și obiectele lucrate manual de artizanii locali.

Nici fiicele reginei nu au fost mai prejos, cele două adolescente purtând ținute tinerești, de vacanță, asemănătoare cu cea a mamei lor. Leonor, Prințesă de Asturia (16 ani), a îmbrăcat o rochie albastră, vaporoasă, pe care a asortat-o cu espadrile și o geantă albă, în timp ce sora ei, Infanta Sofía a Spaniei (15 ani), a ales o rochie albă, petrecută și același model de espadrile.

Sursă foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni