Romanița Iovan și Iulian Gogan, secretele unei relații de peste 14 ani

Romanița Iovan și partenerul ei de viață, Iulian Gogan, formează un cuplu de peste 14 ani. Iată secretele din spatele unei relații de succes!

Romanița Iovan și Lucian Gogan formează unul dintre cele mai longegive cupluri din showbizul românesc. Cei doi au oferit recent un interviu în cadrul căruia au destăinuit secretele din spatele unei astfel de iubiri, sănătoase și prospere. 

„Sunt peste 14 ani de când suntem împreună. La începutul relației, nu am dat o dimensiune în timp a acestei relații și totul a decurs de la sine. Am crescut împreună și ne-am dezvoltat în aceeași direcție, cred că asta este cel mai important”, a spus Romanița Iovan la Vorvește Lumea.

Lucian Gogan a venit în completarea partenerei sale de viață și a menționat faptul că i se pare esențial ca în orice relație, lucrurile să se desfășoare natural.



Cei doi au concluzionat faptul că, pentru o relație de succes, este nevoie ca ambii parteneri să respecte anumite principii, cel mai important fiind reprezentat de libertate. Cu toate acestea, Romanița Iovan este vehementă în privința infidelității în cuplu.

„Libertate, fără stres, fără constrângeri. Este cel mai bine să te simți liber, chiar dacă nu îi dau libertate să se ducă cu alte fete. Așa ceva nu există că nu își dorește. Dacă ar fi situația în care să nu mă mai iubească, pleacă de tot, nu așa, cu jumătăți de măsură. La mine nu e cu libertăți cu genul acesta și cred că nici la el”, a mai spus ea.

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni