• PRO TV
  • Rona Hartner renunta la Paris pentru competitia de dans de la ProTV

Rona Hartner renunta la Paris pentru competitia de dans de la ProTV

Rona Hartner renunta la Paris pentru competitia de dans de la ProTV

In aceasta primavara, Rona Hartner isi muta domiciliul pe ringul de dans oferit de Pro TV!

Artista este una dintre cele mai exuberante vedete si reuseste cu fiecare aparitie a sa sa surprinda si sa umple de culoare si fericire orice loc in care se afla. Rona este pregatita sa le arate romanilor ca dragostea ei pentru dans are radacini vechi si ca pune foarte multa pasiune in fiecare stil, reusind sa se transpuna complet atunci cand este alaturi de partenerul ei de dans.

"Pentru mine, dansul are o foarte mare importanta. In familia mea, in ultimele trei generatii, toate cuplurile s-au format dansand. Eu am ramas la Paris deoarece am vazut un dansator de tango argentinian dansand si din momentul acela am vrut sa invat tango argentinian, am facut 9 ani acest stil de dans. Apoi, am luat cursuri de hip-hop, step, salsa si un pic de cha-cha, samba, dar am avut intotdeauna aceasta pasiune pentru dans.", a spus Rona Hartner despre experienta ei in ceea ce priveste dansul.

Rona a muncit extrem de mult pentru cariera ei artistica si mai ales pentru dans, de care era dependenta. A facut totul pentru aceasta pasiune, a respirat si a trait prin dans, acesta fiind modul prin care ea se exprima cel mai bine. Intotdeauna si-a dorit sa participe la un astfel de show si sa le arate tuturor dragostea ei pentru dans: ”De ani de zile voiam sa particip la un show de dans si nu am putut, asa ca acum sunt foarte motivata sa rezist cat mai mult, sa ma autodepasesc, sa dau tot ce e mai bun din mine si sper sa pot. In mintea mea, eu am 20 de ani, asa ca, daca acest concurs este facut pentru oameni de 20 de ani, sunt foarte motivata sa particip. Si vreau sa fiu intr-o forma fizica asa cum stiu eu ca trebuie.”, a continuat Rona.

In aceasta primavara, Rona Hartner va face totul pentru a-i cuceri pe romani cu energia ei, fericirea si pasiunea cu care danseaza si promite sa prezinte, impreuna cu partenerul ei de dans, coregrafii spectaculoase si sa aduca foarte multa culoare in competitia difuzata de Pro TV.


Despre Rona Hartner

Rona Hartner este actrita, cantautoare, cantareata, compozitoare si textiera. A studiat muzica si teatrul la Bucuresti, iar in 1996 regizorul francez Tony Gatlif i-a acordat rolul principal in filmul Gadjo dilo, rol pentru care a primit Leopardul de aur la Festivalul International de Film de la Locarno. Rona a jucat in mai multe productii, printre care Asfalt-Tango, Nekro sau Dublu extaz, dar s-a facut remarcata si in domeniul muzical, a lansat mai multe discuri, pentru unul dintre acestea, Balkanik Gospel, lucrand 11 ani, totul pentru a gasi sound-ul perfect. Rona a plecat din Romania si a cucerit si Franta cu talentul ei incredibil, fiind una dintre cele mai puternice personalitati feminine din lumea muzicii de pe scena franceza.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni