• PRO TV
  • Ruby, din nou pe patul de spital: „M-am dus la doctor plângând”

Ruby, din nou pe patul de spital: „M-am dus la doctor plângând”

Ruby, din nou pe patul de spital: „M-am dus la doctor plângând”

Ruby a ajuns din nou pe patul de spital, după ce, în urmă cu câteva săptămâni vedetei i-a amorțit tot corpul din cauza unor injecții pe care le-a administrat de una singură. Iată ce a pățit de această dată artista!

Ruby este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Aceasta a reușit să obțină aprecierea publicului atât datorită talentului său, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Totuși, pentru a-și păstra aspectul, bruneta apelează la multe proceduri destul de dificile, care pot provoca adevărate probleme de sănătate.

În urmă cu o lună, Ruby a ajuns pe patul de spital, după ce și-a injectat mai multe injecții folosite, în general, de culturiști. Chiar dacă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, recent a fost iarăși pe mâinile medicilor. De această dată, cântăreața a simțit dureri îngrozitoare în zona lombară. Din fericire, după aplicarea unui plasture special, artista s-a simțit mult mai bine.

„M-am trezit la șapte dimineața urând de durere de spate. M-am dus la doctor plângând și m-am întors acasă zâmbind.', a fost mesajul transmis de Ruby pe Instagram.

Sursă foto: Ruby/Instagram

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni