• PRO TV
  • S-au împăcat, după ce și-au spus cuvinte grele prin intermediul presei: „Alcoolul ți-a distrus neuronii”

S-au împăcat, după ce și-au spus cuvinte grele prin intermediul presei: „Alcoolul ți-a distrus neuronii”

S-au împăcat, după ce și-au spus cuvinte grele prin intermediul presei: „Alcoolul ți-a distrus neuronii”

Jesé Rodríguez Ruiz, cunoscut în lumea fotbalului drept Jese, este din nou în centrul atenție. Fost jucător al lui Real Madrid și în prezent legitimat la Paris Saint-Germain (PSG), club de la care a fost împrumutat de mai multe ori, Jese a avut parte de un scandal monstru în urmă cu mai mulți ani, după ce s-a despărțit de soție.

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era într-un club din Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt clipuri video cu tine, Jese, nu poți nega”, spunea la acea vreme Aurah Ruiz.

Când toată lumea credea că Jese și Aurah s-au despărțit definitiv și nu vor mai vorbi niciodată, presa din Franța, din Marea Britanie și din Spania anunță că fotbalistul și partenera lui s-au împăcat și, mai mult decât atât, au fost fotografiați zilele trecute și în urmă cu o lună în timp ce se aflau împreună.

foto: Profimedia Images; Getty Images

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Jesús del Cerro: Regizorul „VLAD” divulgă secretele serialului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni