• PRO TV
  • Scrisoarea lui Jorge aduce noi discuții în Ferma

Scrisoarea lui Jorge aduce noi discuții în Ferma

Scrisoarea lui Jorge aduce noi discuții în Ferma

În ediția Ferma din acestă seară, concurenții și telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier al săptămânii. Ca la fiecare eliminare, cel care părăsește show-ul își lasă recomandarea pentru noul fermier șef printr-o scrisoare. Jorge, cel care a fost eliminat la duel, reușește din nou să îi enerveze pe toți cei prezenți în fermă cu propunerea pe care a făcut-o.

Alegerea lui Jorge nu este deloc pe placul celor din casă, care sunt de altă părere, iar în urma votului, în ediția din această seară, de la 21:30, va urma un duel neașteptat și foarte intens, trăit de toți concurenții care au un singur favorit.  

Tot în această seară, vom descoperi și calitățile artistice pe care le au Florin Pastramă, Kamara și Vali Bărbulescu. Vor reuși ei să le impresioneze pe fetele cu care locuiesc de ceva vreme la cabană? Rămâne de văzut ce notă vor primi cei trei, astăzi, de la 21:30. 

Continuă tradiția și saptămâna aceasta și ferma va fi condusă tot de o femeie? Va reuși noul fermier să readucă liniștea pentru moment în Ferma? Toate acestea le vom afla imediat după Las Fierbinti. 

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef, care vor fi servitorii si cine va părăsi show-ul la finalul săptămânii. Edițiile Ferma de săptămâna aceasta vor fi disponibile integral pe protvplus.ro

Ferma. Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni