• PRO TV
  • Shakira, data in judecata de fostul iubit. Ii cere despagubiri de 100 milioane dolari

Shakira, data in judecata de fostul iubit. Ii cere despagubiri de 100 milioane dolari

Shakira, data in judecata de fostul iubit. Ii cere despagubiri de 100 milioane dolari

Shakira a fost data in judecata de Antonio de la Rua, fostul iubit sau iubit, care i-a fost si manager timp de sase ani si care ii cere despagubiri de 100 de milioane de dolari.

Antonio de la Rua sustine ca a fost "principalul arhitect" al planului de business prin care cantareata columbiana a devenit un star mondial, informeaza tmz.com.

El vrea sa-si recupereze partea care i se cuvine din profiturile "trecute si viitoare" obtinute de cantareata, potrivit dosarului depus la o instanta din New York.

In documentele depuse la proces, Shakira arata ca era deja un star international in momentul in care l-a intalnit pe Antonio, in 2000 si - chiar daca a acceptat cateva sfaturi de la el - acesta nu a fost niciodata managerul ei si nici nu au semnat vreodata vreun contract.

Singurul document pe care l-au semnat, sustine artista, a fost o intelegere cum ca, la despartire, fiecare isi pastreaza averea proprie. Cantareata nu accepta sa-i dea niciun banut drept despagubire fostului iubit si isi doreste ca procesul sa se incheie cat mai repede, scrie tmz.com.

Artista columbiana cu origini libaneze s-a despartit in ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani, si, in martie 2011, a confirmat ca are o relatie cu Gerard Pique.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni