• PRO TV
  • Shakira, fotografie rară cu copiii ei! Cum arată Milan și Sasha și ce sport practică

Shakira, fotografie rară cu copiii ei! Cum arată Milan și Sasha și ce sport practică

Shakira, fotografie rară cu copiii ei! Cum arată Milan și Sasha și ce sport practică

Shakira și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat pe contul de Instagram două fotografii cu copiii ei: Milan și Sasha. 

Artista este extrem de discretă atunci când vine vorba de familia ei, iar imaginile în care apare alături de cei doi băieți pe care îi are cu Gerard Pique pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. 

Shakira și Gerard Pique trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Artista de 44 de ani l-a făcut tătic pe starul Barcelonei în 2013, când l-a adus pe lume pe Milan. Doi ani mai târziu, Shakira l-a născut pe Sasha. 

Cuplul postează extrem de rar fotografii cu cele două „comori” pe rețelele de socializare. Recent, Shakira a publicat câteva fotografii în care apare alături de băieții ei, iar fanii au fost entuziasmați. 

Milan și Sasha au crescut, sunt adorabili și au moștenit trăsăturile fizice ale părinților. Mezinul Sasha este copia fidelă a mamei sale, aspect sesizat și de urmăritorii artistei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

“Ghiciți pe cine am adus la Wave Garden”, a scris Shakira în dreptul imaginii în care își ține cei doi băieți în brațe. Artista i-a dus pe cei mici la un parc acvatic, unde au luat lecții de surf. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Imaginile postate de artista au adunat peste 2,5 milioane de aprecieri și sute de comentarii. 

“Ce băieți frumoși!”, “Ce mari s-au făcut!”, “Ești cea mai tare mămică!”, “Ne-ai făcut ziua mai frumoasă cu pozele astea!”, “Ce seamănă mezinul cu tine!”, “Ce familie frumoasă!”, i-au scris fanii.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni