• PRO TV
  • Shakira se va muta în Miami împreună cu băieții ei, Sasha și Milan! Cum arată și cât valoarează casa artistei

Shakira se va muta în Miami împreună cu băieții ei, Sasha și Milan! Cum arată și cât valoarează casa artistei

Shakira se va muta în Miami împreună cu băieții ei, Sasha și Milan! Cum arată și cât valoarează casa artistei

După despărțirea care a șocat întreaga lume, Shakira și fostul ei partener de viașă, Gerard Pique, au ajuns la o înțelegere în ceea ce îi privește pe copiii lor, Sasha și Milan. Cei doi vor locui, de acum, alături de mama lor, într-o casă de-a dreptul uimitoare din Miami! Iată cum arată și cât valoreazăp vila cântăreței

Shakira și Gerard Pique au format un cuplu timp de 11 ani, iar din relația lor au rezulat doi băieți, care într-un final au ajuns în custodia mamei. Fostul fundaș al Barcelonei ar fi înșelat-o pe cântăreață, iar despărțirea a fost extrem de dură pentru aceasta, însă cu toate că la început nu s-au înțeles nici în privința averii, dar nici pentru custodia celor doi băieți, se pare că acum au ajuns la sentimente mai bune.

Milan, în vârstă de nouă ani și fratele său mai mic, Sasha, de șapte ani, au locuit toată viața în Spania, dar acum se vor muta alături de mama lor în Miami, într-o vilă fabuloasă care are nu mai puțin de șase dormitoare, opt băi, o curte imensă și o piscină pe măsură.

„Au semnat un acord de custodie, care a fost singurul obiectiv principal, iar după 8 ani de locuit în Barcelona, ea și copiii se vor muta înapoi în casa ei din Miami, acolo unde se află toată familia”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu pentru TMZ.

Cum arată și cât costă casa din Miami deținută de Shakira

Shakira și Pique nu s-au căsătorit în toți cei 11 ani de relație, însă au de împărțit o avere estimată la 700 milioane de euro. Cei doi dețin proprietăți în New York, Miami, Barcelona, Bahamas, Capri, Punta del Este și Barranquilla.

Casa din Miami în care Shakira se va muta cu băieții ei valoarează aproximativ 20 de milioane de dolari.

Sursă foto: Pinterest

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni