• PRO TV
  • Show-ul Românii au talent și serialul CLANUL aplică principiile de sustenabilitate albert

Show-ul Românii au talent și serialul CLANUL aplică principiile de sustenabilitate albert

Show-ul Românii au talent și serialul CLANUL aplică principiile de sustenabilitate albert

De peste un an, CME este membru internațional albert, asociație a Academiei Britanice de Film și Arte Teatrale (BAFTA), care promovează sustenabilitatea mediului în audiovizual și film.

Încă din 2011, această inițiativă sprijină membrii săi din industrie în lupta împotriva impactului negativ asupra mediului, dar și în misiunea lor de a dezvolta conținut care este compatibil cu un climat sustenabil. Două producții PRO TV, mai exact show-ul Românii au talent și serialul CLANUL, au început deja implementarea acestor principii și sunt în curs de acreditare.

Printre acțiunile efectuate de cele două echipe de producție pentru a integra și menține un mediu sustenabil se numără colectarea selectivă, transformarea în compost a resturilor alimentare și reciclarea hârtiei, sticlei, plasticului și metalului. Mai mult decât atât, toți angajații folosesc sticle metalice și termosuri, pentru a elimina utilizarea paharelor din plastic și carton. Becurile folosite pe set sunt de tip LED pentru reducerea consumului de energie electrică, iar bateriile pentru camere și sunet sunt reîncărcabile. 

Echipele PRO TV continuă să dezvolte și să implementeze cele mai potrivite acțiuni pentru a respecta principiile de sustenabilitate pe tot parcursul filmărilor. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni