• PRO TV
  • Silviu Țolu, concurent FERMA: "Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile"

Silviu Țolu, concurent FERMA: "Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile"

Silviu Țolu, concurent FERMA: "Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile"

Silviu Țolu este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele. În 2019, acesta va participa  alături de ceilalți concurenți în noul sezon al show-ului Ferma. Cum va petrece de sărbători, ne spune chiar el, în interviul de mai jos. 

Care sunt planurile tale de Crăciun și Revelion?

Crăciunul îl voi petrece acasă, în familie, ca în fiecare an. De pe masă nu trebuie să lipsească friptura făcută de mama și o prăjitură cu miere și cu gem pe care o pregătesc ai mei de foarte mulți ani.

Ce le vei transmite celor dragi, la masa de Crăciun, despre perioada în care vei fi în Fermă?

Le voi transmite să nu li se pară ciudat că mănânc prea mult, dar îmi fac provizii. Și că voi avea grijă de mine și să mă aibă în gândurile lor, să îmi trimită căldură și atitudine pozitivă. La Fermă mă voi gândi la toate momentele frumoase petrecute împreună.

Despre noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! 

Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni