Smiley, despre viața de tată! Cu cine seamănă micuța lui?

13 Mai 2022, 18:56

Citeste mai mult despre: Smiley, fiica, tata,

Pe 9 martie 2021, Gina Pistol, iubita lui Smiley, a adus pe lume o fetiță, iar de atunci, micuța Josephine a devenit centrul universului celor două vedete.

La Vorbește lumea, Smiley a povestit despre viața de...tătic:

"M-am trezit la 7 diminea'a. Se trezește fiica. Noaptea se trezește Gina, eu dorm buștean. Doarme cu noi, între noi. Primele ore le petrecem împreună, ne uităm pe toate cărțile, pe toate animalele. (...) Are un an și două luni. Dansează, nu ai treabă. Seamănă cu amândoi, depinde ce grimasă face. Dacă zâmbește, seamănă cu mine, dacă râde, seamănă cu Gina!" 

Smiley vă așteaptă la Românii au talent, alături de colegul de prezentare Pavel Bartoș, iar începând din ediția din 13 mai a emisiunii, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies