Smiley dezvăluie cum este să împartă scaunul cu Theo Rose la Vocea României

Smiley dezvăluie cum este să împartă scaunul cu Theo Rose la Vocea României

Vocea României revine cu un nou sezon plin de surprize astăzi, 9 septembrie, un sezon mult așteptat în care cele mai bune voci din România se vor duela pentru marele premiu.

Răsturnări de situații, emoții, voci spectaculoase, antrenori noi și vechi, telespectatorii se pot aștepta de la toate aceste lucruri. Întrebat despre sezonul 10 Vocea României, Smiley a vorbit despre experiența sa ca antrenor care face echipă cu o altă persoană, artista Theo Rose:

Cum este să împarți scaunul cu Theo Rose? Este o provocare sau un atu, având în vedere că în sezoanele trecute ai fost singur?

Totul e mai roz cu Theo Rose. E foarte cool în doi la Vocea, mai împarți o opinie, o emoție, o glumă, un sandwich. Râdem mult, ne înțelegem din priviri, ne consultăm. Nouă ne place, sper că și vouă o să vă placă!  

Au existat momente tensionate intre voi, când unul a vrut să apese butonul pentru un concurent, iar celalalt nu?

Lucrăm și simțim ca o echipă, o să vedeți în ce fel de dinamică. Imprevizibilul face totul mai frumos, iar imaginile și emisiunea fac mai mult decât o mie de cuvinte pe care vi le-aș putea eu spune acum, promit că așa va fi. Tensiuni? Urmăriți totul în emisiuni J. 

Care crezi că va fi cea mai mare provocare pentru tine sezonul acesta de la Vocea României?

Mereu cel mai greu mi-a fost să mă „despart” în emisiune de vocile pe care le-am ales la audiții, să aleg între ele, așa că am avut grijă să mă reîntâlnesc cu ele în studio, după finalizarea concursului. 

De ce antrenor te ”temi” cel mai mult sezonul acesta?

Cu antrenorii mă distrez, în plus mă uit la ce fac ei ca la un spectacol de care mă bucur pe deplin, așa cum fac și telespectatorii. Teamă simt doar în momentele în care se apropie eliminările și când trebuie să aleg cu care dintre vocile din echipa mea merg mai departe, acolo este strângerea de suflet și avalanșa de sentimente. Dar, mai avem până acolo.

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni