• PRO TV
  • Smiley, imagine adorabilă cu micuța Josephine în brațe. „Procedeu rapid de a uita toate grijile”

Smiley, imagine adorabilă cu micuța Josephine în brațe. „Procedeu rapid de a uita toate grijile”

Smiley, imagine adorabilă cu micuța Josephine în brațe. „Procedeu rapid de a uita toate grijile”

Smiley și-a bucurat fanii cu o nouă fotografie cu fiica sa, pe care a postat-o pe conturile de socializare. 

„Procedeu rapid de a uita toate grijile”, a scris juratul de la SuperStar în dreptul unei fotografii în care apare cu fiica Josephine în brațe. Entuziasmul fanilor s-a văzut imediat în sutele de mesaje adresate fericitului tătic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Cele mai prețioase momente pe care le poți trăi! Profită la maxim, nici nu știi cum trece timpul!”, „Vă felicit că nu arătați fetița la lume, e foarte bine”, „Fata lu tata”, „Averea toată o ai în brațe”, au fost doar câteva dintre mesajele admiratorilor. 

Și Gina Pistol, partenera de viață a lui Smiley, a publicat prima imagine în care se poate vedea o parte din chipul fetiței lor. Vedeți mai jos cum arată zâmbetul micuței Josephine: 


 

Cum arată Josephine și cu cine seamănă micuța a devenit un subiect de discuție pe rețelele de socializare. Mai mult, oamenii sunt curioși să afle motivul pentru care celebrul cuplu refuză să-i arate chipul. 

Atât Smiley, cât și Gina Pistol au încercat să lămurească misterul. Solistul a precizat că va arăta chipul fetiței când ea îi va cere acest lucru, ceea ce nu se va întâmpla prea curând.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum,” a spus și mama fetei.

Până atunci însă, atât Gina cât și Smiley își bucură admiratorii cu imagini adorabile în care își arată dragostea imensă pentru fetița lor. 


Sursă foto: Facebook, Instagram/ smiley_omul

Vezi și: Smiley, un tată cu... zâmbetul pe față!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni